Vajon önzőség ha valaki nem szoptatja mellből a babáját hanem a lefejt tejet üvegből adja?
baromság, amit csinál
Egyszerűen időpocsékolás, és a baba sokkal több tejet tud kiszívni, mint akármelyik hipeszuper mellszívó
Ez nő egy igazi ostoba tyúk lehet, mellesleg szoptatni bárhol tudna:-((
Szerintem csak arról van szó, hogy ő az effajta kötődési formát nem tartja fontosnak, mint ahogy te (gondolom). Emiatt te ezt önzőségnek látod, részéről pedig csak egy más fajta etetési forma. Erről lehet vitatkozni, hogy melyik a jobb, de szerintem nem az önzőség áll a háttérben. Másrészről pedig: ne üsd bele mindenbe az orrod, mert nagyon idegesítő, pletykás vénasszony válik belőled.
Ez volt az első ami eszembe jutott, most pedig a lehiggadtabb válasz: az ő dolguk, neked nincs közöd hozzá. Mint ahogy ahhoz sem később, hogy eteti-e bébikajával, vagy főz neki, hogy ad-e neki csokit, hogy mennyi és milyen játékai lesznek és hasonlók.
(fili)
Ez nem önzés. Lehet, hogy azoknak az anyáknak (nevezzük őket az újkor anyáinak)akik így gondolkodnak egy gyerek megszülése után,már átmosta az agyukat a média és a mai kor elvárásai.Volt aki azt írta itt, hogy elapasztja a tejét mert milyen melltartóban szexelni, mert folyik a teje.Nem hiszem el, hogy ez normális dolog sztem beteg aki ilyet ír.
Egy része a nőknek elvesztette az anyaság érzését, amikor minden eltűnik nincs az ÉN, a nekem kell ezt azt megkapnom, csak a babám van érte élek. Vannak akik tudják két, három évre fel kell adni az addigi életüket. És ez nem szenvedés számukra.Vannak akik nem.
Vannak akik vsz csak azért szülnek, hogy legyen a ház a kutya mellé még egy egyke is. Akinek nem inge ne reagáljon.
Lehet az is, hogy hormonálisan nem jön az anyaság érzése?
Hisz itt olvastam olyat is, hogy utál szoptatni. Na ha anyáink így gondolkodtak volna kipusztult volna az emberiség.
Jöhet a piros és a lehurrogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!