Miért csinálja ezt amikor szopik?
Figyelt kérdés
6 hetes babám 15 perc szopi után nyűglődik a cicin. Ha átrakom a másikra, ott is 10-15 percet eszik, majd nyűglődik. (Gondolom ilyenkor már jóllakott) De azon a cicin amin először van vajon miért kezd el nyűglődni? Lehet, hogy pont azért, hogy tegyem a másikra? 2 hetes kora óta 2 ciciből etetem egy szopinál, tehát ahhoz van szokva.2011. júl. 20. 21:20
1/8 anonim 

válasza:

Azért, mert eleinte ömlik a tej, nem nagyon kell szívni. Egy idő után meg kell dolgozni a kajáért. Ne tedd egyből másikra, hagyd hagy erőlködjön.
2/8 anonim 

válasza:

Lehet, hogy éhes marad, ha átrakod a másikra. Először az első tej jön ki, ami szomjoltó, csak később jön ki a táplálóbb tej. Hagyd, hogy azt is kiszívja. Majd megszokja, hogy meg kell dolgozni a tejért, semmiképp me nyúlj cumisüveghez/ne fejd/ne tápszerezz.
3/8 A kérdező kommentje:
Amikor átrakom még akkor is ömlik a másikból, nagyon spriccel (szó szerint) szóval nem az a baj, hogy meg kell érte dolgozni. Fejni, cumis üvegezni, tápszerezni biztos nem fogom.
2011. júl. 20. 21:54
4/8 anonim 

válasza:

Akkor lehet,h az a baj,h nem tud olyan gyorsan nyelni/levegőt is nyel és ettől fáj a pocakja. Az elején csak fejj le egy picit (hogy ne spricceljen) és úgy rakd rá a kisbabád. Próba szerencse.:-)
5/8 anonim 

válasza:

Lehet h levegot nyelt es bofifzie kell szopi kozben is?
POntosan mit ertesz nyuglodes alatt?
6/8 A kérdező kommentje:
Húzza a bimbimet, sírni akar, húzgálja a lábát, és nagyon ficánkol.
2011. júl. 21. 00:09
7/8 anonim 

válasza:

az én babám 5hetes és ugyan ezt csinálja!én ilyenkor felveszem megsimogatom a hátát böfizik egyet és minden rendben!
8/8 anonim 

válasza:

Faj a hasa a levegotol probald bofiztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!