Miért csinálja ezt mostanában? 4hetes babám mindig szopna. Van amikor szopik fél órát elalszik rajt vagy kicsúszik a szájából, de amikor leteszem kb 3 perc és hisztizik. Megint visszateszem szopiznik kicsit beájul és újra kezdődik.
a lányom 3 hetes kezdte ezt, és pár nap alatt oda jutott, hogy ha 2 centis távolságba kerül a cicimtől, már ordított.
sok mindennel próbálkoztunk, végül a védőnő és a gyerekorvos is csak a vállát vonogatta, hogy ilyen iszonyat nagy komfortszopási igényt nem lehet 2 cicivel kielégíteni - így aztán kapott egy cuclit, már aznap megszokta és megszerette.
A szoptatást nem befolyásolta, hál istennek.
Most 5 hós, sokat cumizik, de még többet játszik vele, mondhatni a legjobb barátja lett - utánam :D :D :D
szia.
Mi 8 hetesek vagyunk, és mi is ezt játszottuk.óránként ettünk 20 percig,aztán kis alvás,majd megint szopi,büfi,szopi büfi pici alvás,és kezdődik elölröl.Én is megijedtem,és egy szoptatási tanácsadot hívtam fel gyorsan.Nálunk csak fejlődési ugrás volt,amit 2 nap után elhagyott,hála.a lényeg, hogy ne ijedj meg,és ne légy ideges.szoptasd amikor ő kéri most pár napig csak ezzel tudsz foglakozn,de aztán ez változni fog.Kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!