Mi a véleményetek a hosszan szoptatós anyukákról?
Fültanuja voltam a egy heves vitának a játszótéren.Szegény anyukát úgy lehordták,hogy meg sem tudott szólalni.Pedig nem támadott senkit,csak kiderült,hogy a közel 3 évese még elalváskor cicizik.
Ti mit gondoltok,ök,másabbak mint a pár hónapig szoptatós anyucik,vagy más a gondolkodásuk,értékrendjük?
Azért mert szoptatnak ,miért vannak mindig"megbélyegezve"?
Utolsó,megcáfolom a megfigyelésed.Az igény szerint szoptatott gyerekek ,nem igazán igénylik a cumit.Pont azért mert a szopás igényük ki van elégítve.
Nekem ez az megfigyelésem.Nem ismerek olyan hosszan szoptatott gyereket amelyik cumizna is.
Szerintem nem volt semmi bántó a 3 éves cumisokkal kapcsolatban.
Csak arról van szó,hogy az nem bántó senkinek,ha a 3 éves cumizik egész nap,de ha egy másik 3 éves napi egyszer cicizik,akkor azt le kell hurrogni.
Én egyszer feltettem egy kérdést ezzel kapcsolatban,hogy miért nem veszik el a cumit az ovodáskoru gyerekektől.Erre jött egy rakás válasz,hogy mert trauma neki,mert szereti stb,és még engem szóltak le,hogy miért teszek fel ilyen kérdést,mert hogy ez tök normális abban a korban.Mert nem elég érett egy 3 éves ,hogy lemondjon a cumijáról.
Egy másik 3 éves aki cicis,az elég érett?Nem azt kell nézni,hogy az egy női mell,hanem azt,hogy ugyanazt az igényét elégíti ki a gyereknek mint a cumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!