Hányszor fejhetek egy nap?

(fili)
Valószínűleg nem jó a technika amivel be akarod tenni a cicid a szájába. Amikor kér akkor csak cicit adj. Semmi cumis üveg. Mi az, hogy nem igazán akarja bekapni. Fodulj hamar szoptatási tanácsadóhoz.A babának nem csak az anyatej fontos, hanem az állkapcsok és az egész koponya csontozat, későbbi fogazat kialakulása miatt a szopás is kell. Védelmet ad a későbbi középfül gyulladás és még sok más betegség kialakulása ellen. A szopó mozgás a mellbimbódon. [link] a legősibb fejési módszert itt tudod megnézni ha mégis a fejést választod.
[link] Érdemes ezt az oldalt elovasni.
Jó egészséget kívánok nektek.
Szia,
Nekem sem szopizott kezdetektől a babám egy percet sem,pedig szoptatási tanácsadóval is beszéltem.Nem tudott segíteni,egyszerűen nem volt hajlandó bekapni a cicimet még bimbóvédővel sem.
Én eleinte kézi mellszívóval fejtem 2,5-3 óránként,majd áttértem elektromosra,mert fájt a kezem a sok pumpálástól.
Most 4,5-5 óránként fejek és semmit nem apadt a tejem,sőt növelni is tudtam a mennyiséget.A kisfiam szépen fejlődik 3600-al született és most 6 kiló felett van.
A tej folyamatosan termelődik.Én azt tapasztaltam,hogy hajnalban és reggel sokkal többet tudtam lefejni,mint napközben és este.Ja és pont annyi tejem van,amit a bébi megeszik,tehát nincs extrém tejtermelésem.
Remélem tudtam segíteni.
egy 4 hós anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!