Mit mindent hallottatok, amit nem szabad ennie egy szoptató anyukának?
Vita helyett. Ne hallgasd meg, hogy ki mit mond, mit nem ehetsz. A végén éhen fogsz halni.
Kérdezd meg az orvosod és kérdezd meg az anyukád. Senki másra ne hallgass, mert teljesen meg leszel zavarodva, elmegy a tejed és a végén nem fogsz enni semmit. Na, az ártani fog a babának.
Szerintem is keveredik a dolog, pl. az eper... a babák a pici magvak miatt nem ehetik, mert az okoz náluk hasfájást, de attól még anyuka nyugodtan eheti. A másik dolog, hogy ahány ember, annyi szervezet. Van aki összeeszik mindenfélét, semmi baja, van akire rájön a hasmars azonnal. Véleményem szerint így van ez babáknál és anyáiknál is. Az egyik anyuka bármit ehet amit megkíván, a babája nem érzi meg, a másik meg nem győz válogatni, mert a tejen keresztül is hasfájást okoz a babának. Ezért nem kell lehurrogni a másikat, kinek ez válik be, kinek az! Mindenkinek magának kell kitapasztalni. Én szerencsére majdnem mindent ehetek amit megkívánok, egyedül kávézni nem tudok már, csak napi egyet reggel, mert attól a babám nem tudott aludni. Pedig régen hármat is ittam, jó tejesen az íze kedvéért. Valamint a szilvalekváros kenyértől nekem semmi bajom nem volt, a babámnak meg hasmenést okozott. Ez van, nem vagyunk egyformák! Szerencsére... :)
Boldog babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!