Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Úgy érzem belebetegedtem,...

Úgy érzem belebetegedtem, most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eddig csak szoptattam, nagy küzdelmek árán. Most azonban ott tartok, hogy annyira eluralkodott rajtam a stressz, hogy már éjszaka is felkeltem sírni.

A tejem teljesen elapadt, alig van már pár cseppem.

Hogyan hozzam vissza?

Azért apadhatott el, mert folyton folyvást azon aggódtam, van-e elé tejem, még akkor is, amikor szépen hízott a kislányom.

Most ebben a hónapban nagyon nehezen hízott, főleg az utolsó két hétben szinte stagnál a súlya és én tegnap óta sírok, egyszerűen nem tudok megnyugodni.

Ha meg azon vagyok, hogy elég, jöhet a lefagyasztott tej és tápszer keveréke a cumisüvegből, akkor meg azért bőgök, hogy elveszítem a szoptatás élményét!

Kevés tejem a kislányomnak, már nem tudom megfelelően táplálni.

Mit tegyek?

Nagyon el vagyok keseredve! Hogyan lehettem ilyen butus, magamnak okoztam a bajt!

(felkeltem fejni, de így is csak 20 ml-t tudtam kettőből lefejni)

2011. júl. 7. 02:28
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! A probléma óta eltelt több, mint egy hét. Szinte két hét. Én is kiváltottam a tápszert és abban a pillanatban jobban lettem, voltak hormonális gondjaim is, és aznap még meg is jött a havim. És hétvégén elutaztunk és kipihentem magam.

Egyszer kínáltam tápszerrel, de nem ette meg. Szoptattam inkább.

És a tejem visszajött. :) Azóta a kislányom elkezdett enni és hízni. Nagyon kis husi (előtte is az volt).

Nehéz néha megállni, hogy ne görcsöljünk és aggódjunk. Nem tudom, mi lesz majd legközelebb, de többet nem mérem, majd az orvosnál. Addig inkább figyelem a lányomat.

2011. júl. 18. 17:02
 22/23 anonim ***** válasza:
Örülök,csak igy tovább:)))
2011. júl. 18. 19:15
 23/23 xStefix ***** válasza:
Gratula, ügyes vagy! :)
2011. júl. 25. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!