Honnan tudom, hogy kevés a tejem?

Inkább szeparációs szorongás lesz ez, nem kevés tej. Fél éjjel egyedül, és amíg cicin van, addig nincs egyedül, anya ott van.
Lassan finoman (apuka segítségével) én leszoktatnám az éjszakai nasiról, nem olyan icipici már, hogy éjjel is szopni kelljen neki.

És amikor mellette alszol, nem tudsz jobban pihenni? Olvasom, hogy nagyon gyakran kel ilyenkor; de még ígyse jobb, mint amikor külön kelsz fel hozzá?
Mert ugye mindenképp jó lenne, ha szopizhatna (akár éhes, akár szeparációs szorongása van, akár fogzik - ha őt ez nyugtatja meg), csak nyilván az se megy sokáig, ha te egyáltalán nem tudsz emiatt pihenni...
Szerintem ne akarjátok erről rögtön lenevelni, mert lehet, hogy rosszabbul jártok. Abból, amit leírsz, elég kis cicimumusnak tűnik. :) Ha valós igénye van rá(d), akkor érdmesebb ezt most még kielégíteni, csak ehhez tudni kellene, mi áll a háttérben. Az ok tudatában már lehet, hogy ti is máshogyan állnátok hozzá és nem aggasztana ennyire.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!