Nem baj, ha 2 hónapos ikerbabáim csak egy-egy mellből szopnak?
Szerintem nem baj, miért lenne baj? Mindkét melled ürül, mindkét baba szopik, miért kéne váltogatni?
Nagyon sok sikert nektek!
Miért lenne baj,megoldottad gyakorlatiasan,hogy mindenkinek jó legyen.:)
Előfordulhat,hogy tudod őket szoptatni.Én egyet szoptattam,egynek fejtem (nem az enyém volt) 10 hónapig.:)
Nem baj, ha nekik így a kényelmes és megfelelő, akkor így. Vannak babák, akik lestoppolják az egyiket amguknak, másoknál meg mindig váltogatni kell.
Ha konzekvensen mindig ugyanoda kerülnek, akkor abszolút az ő igényükhöz fog alkalmazkodni az adott melled is. Szóval esetleg készülj fel, hogy nem lesz egyforma idővel, ha a két prücsi nem egyforma étkű. De asszem ez legyen a legkisebb baj. :)
Csak így tovább!
Nálunk is ez a helyzet bár mi még csak 1,5 hetesek vagyunk és pont azon gondolkodtam hogyan tegyem fel a kérdést.
Ezzel megkaptam a választ.
További sok sikert az ikrekhez remélem neked nem olyan sirosak mint nekem:-)))
Tegnap este én is így voltam vele.:-)
Apa sajnos melozik mert behivták egyedül vagyok velük este és azt sem tudom mikor meilyket kapjam fel.
Viszont az eggyütt szoptatás már megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!