2 hetes babámat tejporral etetem mivel nincs elég tejem. Szerintetek ez hátrányos?

"nem kellett volna tápszerhez folyamodni"??? Azért, mert még csak 2 hetes és nagyon pici, éhen nem kell halnia, ugye? Ha anyukának nincs teje, mi mást csináljon? Persze, hogy jó neki a tápszer!
Próbáld azért szopiztatni, amennyi megy,annyi megy, de ha nem elég neki, pótold tápszerrel!

Te szegény! Rádfér egy kis bíztatás!
Első babámmal én is sokat szenvedtem, hogy elég legyen neki a tejecske. Még tényleg elég kicsi a babád. Ha a súlya is visszaesett, akkor én is adnám neki a helyedben a tápszert. Persze csak pótlásként, mert az anyatej az eredeti. Meg az a legjobb az ő és a te szervezetednek is.
Esetleg próbáld két napon át másfél óránként etetni. Ha harmadik nap sem lesz több a tejecske, akkor ez van, ennyi termelődik, és nyugodt szívvel adhatod neki a tápszert, mert ennie azért nagyon is kell.
Ha meg 3. napra elég a tejecske, akkor félre tudod tenni a tápszert tartaléknak.
De a lényeg: ne hagyd, hogy tovább fogyjon a Picikéd. Ételre, pihenésre és gyarapodásra van szüksége.
Hajrá! Kitartás!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!