Szoptatás után a mell összemegy vagy kinyúlik?
Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 20:33
1/11 anonim válasza:
sajnos, gyakran mindketto...ha szerencses alkat vagy, akkor nem nyulik ki.
2/11 A kérdező kommentje:
70B-s voltam előtte, most szoptatok kb 75B, 75C-s lehetek. Mire számitsak? :(
2009. márc. 26. 20:36
3/11 anonim válasza:
Szia.Nekem 75/B-s volt és kb.két számot nőtt a terhesség alatt,a szoptatás után sajna visszaállt a régi méret,de nekem nem lett más mint elötte,mondjuk én csak 5hónapig szoptattam(sajna elapadt).
6.5hós baba anyuja
4/11 anonim válasza:
Hát nekem mindkettőt sikerült beszereznem!Simán 1 számmal kisebb lett mint lánykoromban a mellméretem!És fonnyadtnak tűnnek!Mondjuk borzasztó méretűre nőttek szopi alatt!
5/11 anonim válasza:
Előző vagyok!" gyereket szolgáltak ki a cicik!Az 1. 9 hónapig,a 2. 16 hónapig szopott!
7/11 anonim válasza:
Én most a 4. babámat szoptatom és az előző 3 gyerek után nekem szerencsére mindig kicsit nagyobbak maradtak, mint előtte voltak, de nem nyúltak meg, hanem kicsit teltebbek lettek. Őket majdnem két évig szoptattam. Úgy látszik, én szerencsés alkatú vagyok :)))
8/11 anonim válasza:
gratulalok annak aki idejar lepontozni azokat, akik a kerdesre valaszoltak. Kivanom, h ez legyen a legnagyobb orome az eletben!
9/11 anonim válasza:
Úgy látszik, valakinek nem tetszenek ezek a válaszok se.. lehet, hogy irigy vagy nincs is neki és emiatt irigykedik. Na, mindegy, ha csak ez okoz az életében örömöt neki, akkor élvezze ki, de nagyon..
10/11 anonim válasza:
A férjem beleolvasott ebbe a kérdésbe, azt mondta ha nekem lógni fog a cicim, majd Ő lesz a melltartóm, kaján vigyor kiséretében :-)))
15 hónapja szoptatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!