Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem tudtam fejni egy grammot...

Nem tudtam fejni egy grammot sem. El vagyok kenődve. (Miért nincs tej?

Figyelt kérdés

most ebédre kapott mást enni, mivel kiváltom az ebédet szopi helyett főzelék vagy vmi más. De attó nem szeretném hogy a tej ne legyen lefejve. és most meglepődtem mert 5 gramm ha jött. 11kor szopizott akkor jó sokat úgy éreztem. és most próbáltam 2kor fejni, és semmi. Nagyon meg vagyok ijjedve. Tegnap ugyan ebben az időben 95grammot fejtem...

9hósak vagyunk

2009. márc. 26. 14:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Az, hogy nem tudtál fejni, nem jelenti, hogy nincs tejed, tényleg csak annyit jelent, hogy nem tudtál fejni. Nem apad el a tej egy nap alatt, nyugi.
2009. márc. 26. 16:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha fáradt vagy,keveset iszol,eszel ez mind megmutatkozik a tejcsi mennyiségén. Ne idegeskedj nem egyforma a tejtermelés, annyi tejcsi van amennyi a picinek kell. Én 11 hónapja szoptatok és naponta még 2-3 dl-t lefejek a tejtesónak is.

2009. márc. 26. 16:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én az egyik fiamat 2 1/2-éves koráig, a másikat 13 hónapos koráig szoptattam. 2x-3x sikerült összesen vagy 5g-ot lefejnem... A gyerekek viszont szépen fejlődtek. Egyszerűen csak annyi tejem termelődött, amennyire nekik szükségük volt! Gondolom elkezdted a hozzátáplálást ez is lehet a kevesebb tej oka, vagy a baba evett többet.
2009. márc. 26. 20:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Semmi baj nincs van ott tej csak fejésnél sokkal nehezebb kiváltani a reflexet. Én így vettem észre, fiam 1 hós kora óta csak fejek, mert a szopi nem ment hiába kísérleteztünk, dokik meg minden......na a lényeg h ne aggódj, mert az nem tesz jót. Inkább gondolj közben a babádra, kellemes dolgokra, esetleg a baba illatára koncentrálni, akár ruha szimatolással is segítheted a tejleadó reflex beindulását. Menni fog, nyugi!
2009. márc. 27. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!