Honnan tudom, hogy nem elég tápláló a tejem?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 10:57
1/4 anonim válasza:
Nincsen nem elég tápláló tej. Az eleje vizes, kékes, híg, ha ezt nézed könnyen kétségbe eshetsz. De a szopás folytatódik, jön a sűrűbb, zsírosabb, laktató rész. Az anyatej a gyerek igényeinek 100%-ig megfelel.
Ha megfelelő a súlygyarapodása, minden héten hízik akkor egyébként sincs okod aggódni.
Ne stresszelj, csak szoptass, és nyugalom! :)
2/4 anonim válasza:
Ezen ne agyalj!A tejed úgy jó ahogy van!Nincs "rossz" anyatej!Gondolom a babád szépen fejlődik, innen is láthatod, hogy minden rendben a tejeddel:)
3/4 anonim válasza:
Én is szoktam ilyen hülyeségeteket hallani, hogy nem elég jó a tej, vizse, nem laktató.... Az anyatej a babák igényeihez igazodik. Ha szépen hízik, semmi gond nincs.
4/4 anonim válasza:
biztos hogy tápláló a tejed!! Valaki feltette neked azt a "kedves" kérdést azért agyalsz rajta? Ha a baba láthatóan jól lakik, akkor elég, és elég jó a tejed. Méred a heti súlygyarapodást? No para, a legjobbakat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!