Van, aki már próbálta az elektromos és a kézi mellszívót is?
Figyelt kérdés
Jobb az elektromos mellszívó mint a kézi?
Mik a tapasztalatok? Megéri a drágábbat venni?
2011. jún. 27. 17:07
1/10 anonim válasza:
Nekem volt mindkettő. A kézitől néhány perc után iszonyúan fájt a kezem, mellette alig szívott ki valamennyit (Avent volt). Aztán elővettem az elektromost és néhány perc alatt lejött 150 milli... Pedig még nem is egy extra, drága mellszívóm van, csupán egy Pestonka, még az első babám születésekor vettem... Szóval, ha tudsz, inkább egy elektromost vegyél.. Szinte újonnan akár aukciós oldalon is tudsz venni... sterilizálva, mint az új és az eredeiti ár töredékéért.
2/10 anonim válasza:
Nekem sajnos ellenkező a tapasztalatom,az elektromostól iszonyúan fájt a mellem.A kézi jobb volt,de egy idő után simán kézzel tudtam a legjobban fejni.
3/10 anonim válasza:
Nekem is van mindkettő (elektromoso medela,és kézi drewex)
Nekem jobban bejött a kézi,gyorsabban lejön vele a tej,és nem is fáj annyira,na meg mellette szól,hogy halk.Az elektromos iszonyúan zúg.
4/10 anonim válasza:
Nekem az elektromos(Avent)jobban bevált.
Mind kettőtől nagyon fájt a mellem.
5/10 anonim válasza:
Nekem mind kettő volt de az elektromos 100szor jobb volt, mint a kézi. Hangosan zugot de gyorsan lejött a tej.
6/10 anonim válasza:
Nekem van kézi és elektromos AVENT is. Az elektromos ezerszer jobban bevált nálam. Már sajnálom, hogy vettem anno kézit is.
7/10 anonim válasza:
11:04-es vagyok, még csak annyit, hogy mielőtt megvettem az elektromosat, előtte kaptam kölcsön egyet Babyone-t (ez is elektromos). Na az nálam nem ért semmit, egy csepp tejet sem sikerült vele fejnem. :(
8/10 anonim válasza:
Nekem van mindkettő (az elektromos Pesztonka, a kézi Avent). Átalában a kézit használom, de ha úgy érzem, hogy kevesebb a tejem, akkor bevetem az elektromosat, mert az nekem növelte a tejmennyiséget.
9/10 anonim válasza:
Nálam egyértelműen az elektromos vált be (Avent), de picit jobban érzékeny tőle a cicim. Az elektromosnál gyorsabban több tej jön le. Én szopi előtt is rásegítek fejéssel, akkor azonban elég a kézi.
10/10 anonim válasza:
Kézivel 1 óra, gépivel 20-25perc. Medela elektromos vált be a kézi aventes mellmasszírozó harangjával kiegészítve, így kevésbé fáj.Azontúl gépin állítható a szíváserősség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!