Porcukormókus kérdése:
Meddig használtátok a mellszívótokat? Mikortól nem kell már tartani attól, hogy begyullad a mell a benne maradt tejtől?
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 15:26
1/2 anonim válasza:
Csakis a legelején használtam, míg érezhetően sok tejet hagyott a mellemben. Akkor se szívtan le teljesen, csak, hogy ne feszüljön a mellem. Így a kereslet-kínálat kb. 2 hónapos korára beállt. Mind a 4 gyerekkel így csináltam, soha nem volt problémám, mellgyulladás pláne nem. Persze, ha állandóan fejsz, addig, amíg csak jön, a szervezeted nem tudja, hogy fölösleget is termel... mivel mindig annyi termelődik, amennyi fogy, így a tested be van csapva az állandó fejéssel, azt "hiszi" ennyi kell a babának.. Aztán ha hirtelen nem fejsz, jön a göbösödés, dugulás, gyulladás...
2/2 anonim válasza:
Én elég sokáig használtam, mindig leszívtam ha maradt tej a mellemben és lefagyasztottam, de végül nem használtam fel. 21 hónapig szopott a kicsim, de a szopi befejezése után is még 2-3 alkalommal fejnem kellett, mert begyulladt a mellem. Igyekeztem minél ritkábban, de volt olyan, hogy 5 nap után nem bírtam és nekiálltam fejni, mert úgy éreztem szétrobbannak a melleim. Aztán szépen lassan "megnyugodtak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!