Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Melyik a legjobb mellszívó?...

Melyik a legjobb mellszívó? Kézi vagy elektromos? Kinek melyik fajta vált be?

Figyelt kérdés
Nekem avent kézi van,de már nagyon utálom hogy 1 honapba se telik és elkopik a szelepje.És azért elég drága utánrendelni.Minden mellszívóhoz kell ilyen szelep? lécci segítsetek,milyet vegye. Ez ami most van amugy csak kölcsönbe van.
2011. jún. 18. 20:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A kézi fejés engem is érdekelne,hogy kell, én már próbáltam leírás alapján is,de nem ment.
2011. jún. 20. 14:17
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem az elektromos medela vált be.Anyatejleadó is lettem melette.Havi 30 litert vittek 16 hónapig.

Most eladó s még garanciális novemberig.Ha érdekel írj!

2011. jún. 20. 16:20
 13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszát.kedves utolsó azt megkérdezhetem hogy melyik fajta medela elektromosod van? a mini electric vagy a másik a drágábbik?mert nekem max a minire lenne pénzem,de azt nem ajánlják azoknak akik ilyen sokat fejnek mint én,csak azoknak akik csak a maradék tejcsit szívják le.ezért lennék kíváncsi
2011. jún. 23. 20:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem mini electric-em van.Én csal a legjobbalaz tudom róla írni.

Rengeteg tejem volt.Mivel 16 hónapig elvittek 30 liert havonta.A végén gyógyszerrel apasztotta el az orvos,mivel cseppet se alart apadni.Szerintem a legjobb mellszívók egyike.

2011. jún. 24. 07:39
 15/15 anonim válasza:
0%
Ha nagy szükség van rá én elvállalom a mellszívást ingyen és bér mentesen.
2011. júl. 13. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!