Szúró érzés a mellbimbóban, különösen szoptatás alatt! Lehet, hogy elfertőződött?
Ó, Lányok, fantasztikusak vagytok! Közben beszéltem a védőnéninkkel és ő is a boraxot javasolta, hogy azzal fertőtlenitsem a ciciket. Bár nálunk nincs szájpenész szerencsére, de azt mondta, ez ártani biztosan nem árt. Plussz mondta, ha piros fotjaim lennének vagy csomók a mellben, akkor irány az ügyelet és ott irnak antibiotikumot.:oS Remélem erre nem lesz szükség.
Addig is maradok a boraxnál és megpróbálom még a sudocremet.
Remélem Te is gyorsan helyre jössz! Én már ezerrel kenem! Jobbulást Nektek! :))
Második voltam megint!
Sziasztok!
Lehet, hogy most butaságot fogok írni de nem használsz kedves kérdező bimbó védőt?
Én használtam a legelején és akkor éreztem azt, hogy még a ruha sem érhetett a cicimhez. Ha igen akkor szerintem próbáld elhagyni. Amint elhagytam meg is szűnt az egész mell bimbó érzékenység.
Lehet, hülyeséget mondtam most. :)
Jobbulást nektek.
Köszönöm a tippet, de bimbóvédőt én is csak az elején használtam,már régen nem. Viszont jó hír, hogy úgy néz ki, rendbe jöttem. :o) A Sudocrem nagyon nagyon jó volt + a lemosás borax-szal! Már tökéletes minden és ismét öröm és boldogság a szoptatás!
Remélem mindenkinek hasonlóan szerencsésen megoldódik a problémája!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!