Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A sok házimunka a tej rovására...

A sok házimunka a tej rovására megy?

Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 20:40
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Akiből dől a tej, az a Himaláját is nyugodtan megmászhatja, mert az fog tudni szoptatni.

De mint nekem, hogy a kórházban még a kolosztrum sem csöpögött, azóta 5 hete az egész napom a tejtermelésről szól (fejés, kapszula, tea, szoptatás, szoptatás, fejés, folyadék, stb), annak nem kezd el termelődni a tej nagy valószínűséggel. Mivel a baba egész nap ordít, mert éhes, állandóan őt kell vigasztalni, az anyuka idegbajos, néha, ha akad 5 perce, elkezd mosogatni, de a baba ordít, akkor kapkod, izgul, pánikban van (értsd első babás), akkor ott nem lesz tej.

Én is alig csavarok ki még mindig valamit, pedig tényleg vagyonokat és időt költöttem a dologra.

Fele részben már tápszeresek vagyunk. Egyelőre. Kiváncsi vagyok, mikor leszünk teljesen.

Különben meg a régi asszonyoknál 6 hétig (szegényeknél is lehetőleg), nem is engedték őket ki az ágyból, a koma asszony csinált mindent, a rokonok, szomszédok meg hozták a kaját, beadták, és mentek is. Még az előző generáció is sok ilyet mesél.

2011. jún. 28. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!