de az elején arról szól, az első pár hétben azért is jó ha van segítség. persze amikor a baba már nem 10 percenként nyámmog 45percig akkor nem, de ez idő míg kialakul. nem mindenkinek megy flottul az eleje, sőt az a ritkább. (utolsó előtti voltam).
2011. jún. 15. 13:23
12/21 anonim válasza:
A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:29
"Kedves" Hozzászóló!
Neked - vagy nincs gyermeked
- vagy sohasem szoptattál
- vagy nem nő vagy!
De 1 biztos: nagyon bunkó!!!!
2011. jún. 15. 13:30
13/21 anonim válasza:
52%-os vagyok...
Azért lennék bunkó, mert neked nem tetsző véleményt mondok?
Felőlem aztán nem kell házimunkát végezned, de ne csodálkozz ha a férjed kibukik.
2011. jún. 16. 20:56
14/21 anonim válasza:
Nem lesz attól semmi baj, ha házimunkát végzel. Az emberiség történelmének csak az utolsó 40 évében jött el ennek a "luxusnak" a lehetősége. Ha van rá időd és energiád akkor nyugodtan csináld. Az élet nem áll meg, forog tovább a föld és minden megy tovább. Eddigi munkák mellett most a gyerekkel is kell foglalkozni. Az meg hogy tejre rossz hatással van meg blődség.
2011. jún. 18. 19:01
15/21 anonim válasza:
Te 54%-os. Máshol is olvasgatjuk a hozzászólásaid, és mintha direkt csinálnád. Állandóan beszólogatsz mindenkinek, és mindig dühös vagy. Biztos hogy valamilyen lelki problémád van, vagy ha nem akkor mire megy ki a játék?
Gondolom azt akarod elérni hogy lepontozzanak.
Ennek ellenére sajnálatos,hogy mindig valakit cseszegetsz.
2011. jún. 18. 21:44
16/21 anonim válasza:
Bocsi de én 4 gyermeket neveltem fel és nem feküdöztem mert szoptatok .. sőt! kapáltam főztem mostam és még mosógépem sem volt:( Sajnos sok mai fiatal asszony csak henyélne ráfogja h szoptat! Az én férjem tuti felpofozta volna ... Nem férfi munka a házimunka . ÉPp dolgoznak eleget értünk.!DE sok fiatal asszon vagy lány nagyon elvannak kényelmesedve ,már azt sem tudják , hogy sajnáltatják magunka mert szültek . Ez az anyasággal jár , de ugyan úgy minden más is. Biztos otthon anyuci megcsinált neki mindent....
2011. jún. 19. 17:05
17/21 anonim válasza:
Akkor szolgáld csak továbbra is a férjed,mi tunyák meg majd szolgáljuk a gyerekünket a férfiak helyett,ha így akarjuk.
2011. jún. 20. 13:30
18/21 anonim válasza:
A Te férjed tuti felpofozta volna?
Gyönyörű férjed lehet akkor! Gratulálok hozzá!
És Neked is, hogy ilyen szuper anyuka vagy!
2011. jún. 20. 13:35
19/21 anonim válasza:
Ne bántsátok az 54%-ost! Látszik, hogy kemény falusi neveltetést kapott és a házassága szintén ilyen kemény lehetett mindig is, szerintem kidolgozta a belét és sosem értékelte senki annyira, mint kellene. Én sajnálom őt azért!
Egyébként egyet is értettem vele nagyjából korábban, egészen addig amíg nem szültem magam is 7 hete, s a látogatók nem kívánt állandó áradatától nem volt időm pihenni, mindig csak takarítottam a szülés napjától fogva, meg amíg a baba pihent én akkor raktam rendet, végül nem aludtam semmit az első időkben mert nem hagytak békén, hát nem is alakult ki a tej, mostanra már tápszeres a baba. Legközelebb nem így csinálom!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!