Miért kavar ekkora port ha valaki nyilvános helyen szoptat, vélemények?
Hàt s.katàt ink hagyjuk... Az ne nagyon dumàljon ebben a tèmâban aki
tàpszerezi a babàjât ràadàsul önkènt ès dalolva...
Làtom a döntő többség 1et èrt velem:)
Szoptatni nem ciki.nem kínos ès legfőkèpp nem:-$ gusztustalan ha; az èdesanya kellő kèpp diszkrèten teszi azt!!!!!!
Üdv egy 1ève "bàrhol" szotató anyuka!:-)
Soha nem hittem volna,hogy a szoptatás téma ekkora port tud kavarni.Ebben a témában középút nincs.De van egy érdekes megfigyelésem.Mindig van 2 tábor,egyik lehordja mindig a másikat.Pl. a tápszeres a szoptatóst,a rövid ideig szoptató a hosszú ideig szoptatót,a külön ágyban altató az együtt alvóst,a prűd a nyilvános helyen szoptatóst,a sírni hagyó,a kötödő nevelőst.
De ez fordítva nem így van,csak ebben a felállításban.Hogy miért,nem írom le,mert nagy port fog kavarni,írja le más ha van kedve.
Közel vagy az igazsághoz utolsó.A legjobb védekezés a támadás.És mindenki próbálja igazolni magát,hogy miért teszi azt amit tesz.
Én SOHA nem hordtam le senkit azért mert szoptat,de én sokszor megkaptam a magamét,kérdezetlenül.
Mondhattam volna én is éppen elégszer,mert hallottam olyanokat,hogy nem hoztam a gyereket,mert nyűg,és nem vagyok a gyerek rabszolgája.
Nem tudom h mienek lesznek a gyermekeink felnőttkènt. De az tuti h nem tesz nekik jòt h folytonos köpködèsben nőnek fel...
Ês vègezetül annyit hogy nem a gyermekünk akart minket hanem mi
akartuk őket!!! Ezèrt kutya kötelessègünk a tőlünk telhető legjobbat adni nekik (minden téren)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!