Mért nincs tejem? Mi lehet az oka? keveset iszom?

Szia! Minden szopizás után fejjél pár cseppet, vagy amennyit kibírsz préselni. Mind a 2 melledből szoptasd a babádat. Igyál tejserkentő teát. ( Mecsek, Laktoherb)Kézzel fejés a legjobb. Igyál naponta 3 litert, de szénsavast ne, csak menteset. Nekem a gyümölcs levek és a húsleves csinált több tejet. És amennyiszer akar szopizni a babád annyiszor adj neki:) Hajrá
! Írj majd.

Nem mindegy, hogy kevesebb-e a tejed, vagy kezd elapadni.
Nekem 5 hetes a kisfiam, de úgy voltam 3 hete, mint te. Kevesebb lett, nem feszített már úgy, mint 1. héten. Meg is ijedtem, de szerencsére csak beállt normál szintre. (kereslet-kínálat)

Nem írtál konkrétumokat, ezért sok oka lehet. Nem fog elmenni a tejed, de kicsit küzdened is kell érte, mi már 4 hónaposok vagyunk,de minden nap egy ajándék.
Lehet hogy ritkán szopiztatod, vagy stresszelsz,vagy nem iszol eleget,sokat házimunkázol, stb.....
Itt van néhány lehetőség a megoldásra:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..

Ahogy az utolsó válaszló írta, nekünk is mindennap egy ajándék a szoptatás terén. Mi három és fél hónaposak vagyunk és a sok folyadék, rostos üdítő pihenések, és a fejések segítenek. Legalábbis nekünk.
Utolsó válaszoló: kérdezhetek tőled priviben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!