Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A férjetek is próbált anyateje...

A férjetek is próbált anyatejet szívni a melleitekből?

Figyelt kérdés
Kíváncsi volt rá nagyon hogy milyen lehet és tetszett is neki hogy úgy meg vannak duzzadva a kebleim ezért megpróbálta de nem nagyon sikerült neki valamiért?Nálatok volt hasonló kíváncsiság,élmény?
2011. jún. 8. 15:22
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
39%
juj...ez durva.Kérdésedre válaszolva:nem próbálta.
2011. jún. 8. 15:25
 2/30 anonim ***** válasza:
48%
persze. Jó játék volt azalatt amíg szoptattam. De neki sikerült, sőt magától is elindult, ha csak rátette a kezét.
2011. jún. 8. 15:26
 3/30 anonim ***** válasza:
36%
nem
2011. jún. 8. 15:27
 4/30 anonim ***** válasza:
0%

Talán azért nem sikerült neki, mert a természet nem neki találta ki.

Anyatej a babának, cici simizés, puszilgatás szex közben az apának.

2011. jún. 8. 15:28
 5/30 anonim ***** válasza:
36%
NEM!
2011. jún. 8. 15:28
 6/30 anonim ***** válasza:
40%
Szívni nem próbálta , de a kicsöpögött anyatejet megitta.
2011. jún. 8. 15:34
 7/30 TKI Ibolya ***** válasza:
35%
Lelehet pontozni de szerintem ez perverz dolog!Nem soha nem próbálta a férjem sem szívni sem megkóstolni az anyatejet.A természet a babának találta ki az anyatejet nem az apának.
2011. jún. 8. 15:38
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem kifejezetten a kíváncsiság volt a hajtóerő, hanem a mellgyulladásom. Egy hajnali etetésre már úgy keltem, hogy rázott a hideg, a baba sem szívta ki rendesen, mert pont az a cici gyulladt be, amit nem kedvelt. Hiába fejtem ki, minden bajom volt. Mikor a férjem hazaért a munkából, ő masszírozta, megtaláltuk a csomót is, de istennek nem mozdult. Akkor "megszívta", azt mondta nagyon fura a tej íze. Estére már sokkal jobban voltam, a mutatványt nem ismételtük meg többször:)

Egyébként a természet nagyon sok mindent nem arra talált fel, amire az emberek használják, pl az análszex sem normális, mégis rengetegen csinálják.

2011. jún. 8. 15:43
 9/30 anonim ***** válasza:
Nem
2011. jún. 8. 16:58
 10/30 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom,ha begyullad a cici,jó ha apuka megszívja.Nekem amúgy nagyon bizarr lenne,ha a tejem inná.Régen azt mondta,megkóstolná.Még nem jelezte hogy igényt tartana rá :D A kórházban is az összes anyuka megkóstolta,csak én nem.Lehet picit prűd vagyok? :D
2011. jún. 8. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!