Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért csinálja ezt szopi...

Miért csinálja ezt szopi közben? Jár keze-lába. Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Négy és fél hónapos kisfiam pár hete "tombol" evés közben.Folyamatosan jár a lába,tapossa a hasamat,rángatja a pólómat,szinte tépi le rólam.Szépen szopizik csak közben jár keze lába :)Azóta csinálja mióta megfordult.Mi lehet ez nála,mozgásfejlődés?Vagy nincs köze hozzá?

Másnak is csinált/csinál ilyet a babója,és ha igen meddig tartott?

2011. jún. 6. 11:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Talán nem úgy jön neki a tej, ahogy szeretné
2011. jún. 6. 11:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Az enyém 3 hónapos és akkor szokta ezt csinálni evés közben , amikor görcsöl a hasa. Utánajön a puki vagy büfi és megoldódik a probléma.
2011. jún. 6. 11:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem is ezt csinalja ha tele van a cicim ha nincs.Nem tudom miert de a jelek szerint nem a tej miatt.Ha abba hagyja a szopizast folyik a tejem ugyhogy nem tudom.De szeretnem tudni en is.Van hogy csipked,rugdos,kalimpal mikor mit.:D

Most 7 hos kb 2 honapja jott ra de nem mindig csinalja.

2011. jún. 6. 11:50
 4/8 A kérdező kommentje:

Van elég tej neki,de lehet nehezebben jön.A pocakja már nem fáj,hasfájós volt de szépen elmúlt egyik napról a másikra.Elég aktív kis fickó,egy percig nem tud nyugton maradni.:)

Párommal szoktuk is mondani,hogy ez a gyerek nem hiperaktív hanem szuperaktív :D

2011. jún. 6. 12:07
 5/8 anonim ***** válasza:

:D Édes lehet. Szerintem szeret mocorogni, nincs különösebb oka.

A nagyobbik lányom ennyi idősen pl szopi közben úgy nyomkodta a lábával az enyémet, mintha gázpedált nyomna :DDD Majdnem meghaltunk a röhögéstől :D

2011. jún. 6. 12:09
 6/8 A kérdező kommentje:

:D

Csak kicsit nehéz vele.Pelenkázás közben is ezt csinálja.3x ugrik ki a félig ráadott pelusból :)

2011. jún. 6. 13:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Az enyém négy hós és ő is ezt csinálja, tehát nem csak a tiéd. :) De hogy miért az én sem tudom.
2011. jún. 9. 12:56
 8/8 anonim válasza:
nekem az összes unokatesóm ezt csinálta, mi is testvéremmel. Egyszerűen csak nem tud nyugton maradni. Megjegyzem, hat éves unokahugimmal ott kell ülni evés-ivás közben, hogy fogja és "gyűrögesse" az ujjbegyeidet. :)
2011. jún. 28. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!