Miért csinálja ezt szopi közben? Jár keze-lába. Bővebben lent.
Négy és fél hónapos kisfiam pár hete "tombol" evés közben.Folyamatosan jár a lába,tapossa a hasamat,rángatja a pólómat,szinte tépi le rólam.Szépen szopizik csak közben jár keze lába :)Azóta csinálja mióta megfordult.Mi lehet ez nála,mozgásfejlődés?Vagy nincs köze hozzá?
Másnak is csinált/csinál ilyet a babója,és ha igen meddig tartott?

Nekem is ezt csinalja ha tele van a cicim ha nincs.Nem tudom miert de a jelek szerint nem a tej miatt.Ha abba hagyja a szopizast folyik a tejem ugyhogy nem tudom.De szeretnem tudni en is.Van hogy csipked,rugdos,kalimpal mikor mit.:D
Most 7 hos kb 2 honapja jott ra de nem mindig csinalja.
Van elég tej neki,de lehet nehezebben jön.A pocakja már nem fáj,hasfájós volt de szépen elmúlt egyik napról a másikra.Elég aktív kis fickó,egy percig nem tud nyugton maradni.:)
Párommal szoktuk is mondani,hogy ez a gyerek nem hiperaktív hanem szuperaktív :D

:D Édes lehet. Szerintem szeret mocorogni, nincs különösebb oka.
A nagyobbik lányom ennyi idősen pl szopi közben úgy nyomkodta a lábával az enyémet, mintha gázpedált nyomna :DDD Majdnem meghaltunk a röhögéstől :D
:D
Csak kicsit nehéz vele.Pelenkázás közben is ezt csinálja.3x ugrik ki a félig ráadott pelusból :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!