1 nap távol a babától? Hogyan is csináljam?
Figyelt kérdés
4 és fél hónapos a babám! 1 napra el kell menjek muszály! Szerintetek hogyan csináljam? Van ittthon tej a hűtőbe ud enni de én egésznep kocsiba leszek mert el kell menjek egy látogatásra! Nem fog ezzel most csökkeni a tejcsim? Vagy oldjam meg és fejjem ki? Ti mit csinálnátok?2009. márc. 18. 08:54
1/4 anonim válasza:
A legjobb az lenne ha el tudnád vinni.Ha nem megy akkor fejned kell,kb. annyiszor ahányszor szopizna a baba.Azért gondold át hátha tudsz valami megoldást hogy ne kelljen külön lennetek.
2/4 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy baj de az öcsémet kell meglátogatnom bajban van szüksége van rám szüleink már nem élnek! El kell menjek a hosszú útra nem akarom a babát elvinni sok neki 4 óra autó ut oda meg vissza anyósomék vigyáznak rá.... szóval akkor fejnem kell 4 óránként!
2009. márc. 18. 09:51
3/4 anonim válasza:
Én biztosan elvinném magammal. Hidd el, jól bírják a babák az autózást, legtöbb baba végig alussza az autóutakat. Mi rengeteget utazunk, a picit mindig viszem magammal, így mindkettőnknek jobb. Persze, ha meg tudod oldani a fejést, el is mehetsz nélküle, de a fejéssel kevesebb tej jön ki, mint amit a baba ki tud szívni. Ezt is vedd figyelembe.
4/4 anonim válasza:
Nyugodtan vidd magaddal! Az én kislányom indulás után kb 5-10 perccel már alszik is. Általában szeretik a babák a kocsikázást. Ha meg éhes lesz, félreállsz, hátraülsz, eltakarod az ablakot egy pelussal és megeteted. Inkább így, minthogy aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!