Karamelz nevű maláta italt hol tudok venni? Tényleg jó tejserkentő?
Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 06:52
1/8 anonim válasza:
A Sparban lehet kapni. Nálunk a kórházban a szoptatási tanácsadó is ajánlotta. Nem tudom, mennyire jó, én nem próbáltam, mert enélkül is mindig rengeteg tejem volt és most is van.
2/8 anonim válasza:
a honlapjukon rajta vannak az üzletek listája ahol venni lehet.
nincs tapasztalatom róla.
3/8 anonim válasza:
Tescoban kapható, de nekem nem ízlett!
4/8 anonim válasza:
en egyfolytaban iszom,mar terhesseg alatt is ittam...Az amerikai unokatesom ajanlotta,ott a felesege egyfolytaban ezt issza,es segitett neki,igyhat en is kiprobaltam.En szlovakiai vagyok,szoval abban nem tudok segiteni,hogy hol vehetsz.
De ha ajnlhatom,akkor a citromos valtozatat igyad,az finomabb sokkal,mint a karamellas.udv.:Bia :)
6/8 anonim válasza:
Tesco,Dm...én is ittam rendszeresen...mostmár csak néha,nálam használ :-) (11hónapos a kisfiam)
7/8 anonim válasza:
előnye minden más bogyóval szemben amik előtt és után nem szabad inni, hogy ez egyben a folyadékpótlást és a bő folyadékbevitelt is megoldja.
8/8 anonim válasza:
tescoban lehet kapni holsten alk.mentes almás-epres-stb sört, na az finom és jó is , a karamalz rosszízű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!