Van értelme szopiztatnom a bal mellemből?
Figyelt kérdés
A 6 hetes babám a jobb mellemből szopizik 100-120-at 15-20 perc alatt és van hogy még tudok fejni is belőle 40-50-et. A balből viszont csak 40-50-et tud és eltart 40-50 percig és mozog mint egy sajtkukac és nyűgösködik, fejni sem tudok belőle többet, ez ennyit tud. Arra gondoltam nem is adok neki belőle,hanem ha úgy érzem lefejem, hogy ne csomósodjon be. Szerintetek?2009. márc. 16. 15:46
1/3 anonim válasza:
Miért nem próbálod meg mindkét mellből szoptatni? Azt amivel kezdtél mindig fejd ki. A következő szopinál azt add a babának, amivel az előző alkalommal befejeztétek. Így mindkét melled stimulálva lesz. A kevesebbet termelő melledben is jobban be tudna indulni a tej. Ajánlom az lll.hu honlapot, lehet, hogy te is találsz ott jó tanácsokat a problémádra.
2/3 anonim válasza:
En ugyanigy vagyok, mint te. A balbol kevesebb jon, es fejni sem tudok belole annyit. Ettol fuggetlenul abbol is szoptatom, es van olyan, hogy a plottyedt cicibol kisziv 80gr-ot is. Fejni max 20ml-t tudok belole. Szerintem folytasd abbol is a szoptatast, es nyuzzad csak a fejo masinaval.
3/3 anonim válasza:
Igen muszály abból is etetni, egyszer ebből utána abból. Igy lesz mindkettőben elegendő a tej. Próbáld minél sűrűbben a bal cicidre tenni hogy stimulálja benne a tejtermelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!