Mit egyek, hogy a babám súlya nőjön az anyatejtől? Mennyiségileg van elég, mert ha befejezi akkor szépen elvan de most már jó két hónapja stagnál a súlya. Tápszert nem fogadja el kiköpi. Sokáig szoptatott anyukák miket ettetek?
A Sinlac egy tejmentes tápszer. [link]
Tulajdonképpen olyasmi, mint a gabonapehely (csak rizsből és szentjánoskenyérmagból van, nem allergizál) tápláló valami. Tényleg a kezdeti zöldség és gyümölcsfélék nem valami táplálóak (kivéve a krumplit, de az meg magában nem valami fini).
Esetleg ha van elég tejed, megpróbálhatod, hogy az elejét kifejed és a hátsó, zsírosabb részével szoptatod a babádat.
Nem fejsz esetleg sokat a szopik után?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Nem nem fejek már mert igény szerint szoptatom a lányomat. Így abba hagytam, de viszont van elég mert hallom amikor kortyol és érzem is, hogy szopik rendesen.
Köszönöm szépen a válaszokat. Lányom 3250g volt amikor megszületett.
Bár tény nagyon izgő mozgó picim, egy percre sem tudja abba hagyni a mocorgást, ha fenn van, még akkor sem ha szopik. :D ha más nem akkor a láb ujjait mozgatja. :)
Lehet hogy ez náűlatokis beválna, amit nekem sajnos kötelezően kellett tennem, ha szoptatni akartam!
(tudom hogy azt írtad már nem fejsz....)Nekem minden szopi előtt fejnem kellett (50-100 ml-t)és csak utána mellre tenni!Mert nagyon erős volt a tejleadó reflexem és ha nem fejtem akkor egy nyelés után kiköpte és nem volt hajlandó enni :(
Így én 6 hós koráig minden szopi előtt fejtem, így viszont vizesebb szomjoltó tej a fagyasztóba került, és a zsírosabb hátsó tejet ette!Így nekem 6 hós korára 8,5 kiló volt a babaám, de ez volt az ára a szopinak!
Így ezt Te is kipróbálhatod, hogy a vizesebb tejből lefejsz és a kislányod a hátsó hízlalóbb tejet eszi!
Ha kipróbálod eleinte csak 20-30 milit fejj ki, mert akkor nagyon csökken a babádnak jutó mennyiség, és "pánikolhat", de ha fokozatosan növeled a fejés mennyiségét (2-3 naponta fejésenként 10 milivel, max 60-80 miliig)akkor szinte észre sem veszi a turpisságot! :)
Szerintem ez segítheta súlynövekedésen!Szerintem ha a babád a tápit kiköpi akkor a sinlacot is ki fogja! :)
másfél éves szopizó kislány anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!