Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Vajon miért csinálja ezt a babám?

Vajon miért csinálja ezt a babám?

Figyelt kérdés

10 hónapos kislányom néhány napja egyszer hajlandó szopni, egyszer pedig nem, pedig eddig jól szopott, nem volt gond. Van, amikor meglátja a mellem és már elfordul, és van, hogy a szájába veszi, de sírni kezd és elengedi. Észrevettem, hogy az ínye borzasztóan meg van duzzadva, arra gyanakszom, hogy jön a következő foga. De nem tudom, hogy most vajon leválasztani akarja magát, vagy a fogzás az oka ennek a viselkedésnek?

Egyébként éjjel 1-2 alkalommal szopik, abban nem keletkezett zavar.

Egyre idegesebb vagyok emiatt a helyzet miatt, mit tegyek, és szerintetek visszaállhat még minden a régibe? Nagyon szeretném még tovább szoptatni.

Ha leválasztani akarná magát, akkor egyáltalán nem fogadná el a cicit?

Köszönöm a válaszokat!

2011. máj. 25. 12:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem kb. 4 hónaposan csinálta ezt. Nem kellett neki a cici, ha oda került a sor, hogy most akkor vacsi (szopi), ordított. Kiváltottam a patikában a tápszert is, de végül nem adtam oda. Rávártam, nem akartam, hogy tápos legyen.Szerintem még visszaállhat. Legalább éjjel elfogadja.Várj még kicsit, lehet hogy már holnap visszaáll a rend.Szerintem...
2011. máj. 25. 12:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Első vagyok..

Végül 14 hónapos koráig szopott kislányom.

2011. máj. 25. 12:45
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a választ, bízom benne, hogy pár nap múlva ismét a régi lesz! Addig pedig fejek rendületlenül, pohárból itatom meg vele, én sem szeretnék tápszert adni neki. Szeretném, ha legalább 1 éves koráig szopna.

Egyébként te rájöttél utólag, hogy nálatok mi okozta a zavart?

2011. máj. 25. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!