Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A babam most 2 hetes,10...

A babam most 2 hetes,10 percekett szopizik vajon eleget eszik enyi ido alat?

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 16:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ha nem elég neki,akkor úgyis jelzi.
2010. febr. 6. 16:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha nem ordít, hogy még enne, akkor ő ilyen jó technikájú baba, ennyi idő alatt is kiszívja ami neki kell.
2010. febr. 6. 16:47
 3/12 anonim ***** válasza:
Az enyém 5 perceket szopizott 2 hetesen,és mivel nem sírt után,gondoltam elég neki.Most 3 hetes és másfél hét alatt fél kg hízott:)
2010. febr. 6. 17:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Az enyém sem volt soha hosszabb ideig rajta, közben még böfiztettem is a 10 perc alatt, mert különben nem tudott. Ahogy nő a baba, a szopizási idő még rövidül is majd.
2010. febr. 6. 21:49
 5/12 A kérdező kommentje:
ES menyi idokozonkent szopiztatatok?Koszike a valaszokat.
2010. febr. 7. 11:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Az 5 perces szopizós vagyok:3-4 óránként eszik,de volt már,hogy 5 vagy 6 órát is kibírt evés nélkül.
2010. febr. 7. 15:05
 7/12 A kérdező kommentje:
Es mertede hogy menyit eszik 5 perc alat?
2010. febr. 7. 15:20
 8/12 anonim ***** válasza:
ha nem sír a cici után akkor elég neki.
2010. febr. 12. 13:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Biztos elég neki.Az én fiam 6hós és 5perc alatt elintéz :-)Nem mérem szépen gyarapszik.Észre veszed ha éhes, tudod az anyai ösztönök.

2010. febr. 12. 15:05
 10/12 xStefix ***** válasza:

Én azt kérdezném tőletek, hogy a ti "gyors" babáitok ezek szerint nem is komfortszopiznak? Vagy az 5-10 perces idők kizárólag csak az evésre vonatkoznak, de utána még hagyjátok őket mellen?

Csak azért kérdem, mert az én lányomnak relatíve hosszú időbe telt, míg érezhetően rövidült a szoptatás ideje. Igaz, az elején mozgásszervi problémáink is voltak, de miután ez megoldódott, még továbbra is hosszú időket töltött mellen. A mai napig komfortszopik, pedig 2 éves. (Igény szerinti szoptatás-párti vagyok, úgyhogy nem zavar.)

És nem vitának szánom a kérdésem, csupán érdekelne! Köszi, aki válaszol.

2010. febr. 12. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!