Baja lehet attól a babának, ha szoptatás előtt és után nem mosom le a mellbimbót?
Figyelt kérdés
Eleinte vettem Chicco márkájú melltörlő kendőt, de ahoz drága amilyen gyorsan elfogy. Később papírzsepivel töröltem le a mellem szoptatás után. Olvastam valahol, hogy szopi előtt és után le kell mosni a cicit, de kicsit gázos állandóan a fürdőszobába rohangálni, mikor van úgy, hogy 10 percet eszik, majd elalszik rajta, és 1 óra múlva ismét szoptatom. Vagy vegyem ismét a melltörlő kendőt? 3 hónapos baba anyukája.2009. márc. 15. 06:05
1/5 anonim válasza:
Én sose mosogattam. Nincs semmi baja a babámnak. Szoptatás után még jót is tesz, ha hagyod rászáradni a tejet, mert védi a mellbimbódat a kirepedéstől.
2/5 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. márc. 15. 06:30
4/5 anonim válasza:
Én se mosom. Még sosem volt a kislányomnak semmi baja, még szájpenésze se))
5/5 anonim válasza:
Gondolom a Chicco melltörlő reklámjában állt, hogy törölgetni kell.
Nem kell lemosni, sőt ahogy a fenti hozzászólók írták: rá kell hagyni száradni a tejet, így nem fog kisebesedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!