Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan szoktasam le a 2 éves...

Hogyan szoktasam le a 2 éves kisfiamat a cicirol?

Figyelt kérdés
2008. febr. 18. 12:59
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Mindenképpen szépen lassan és főleg fokozatosan! Kérd a védőnőd segítségét pár hasznos tanácsot ő is bizti, hogy fog adni!
2008. febr. 18. 13:11
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Ekkora gyerekkel már nagyjából meg is lehet beszélni, hogy miért kéne abbahagyni. Más kérdés, hogy úgyis elfelejti amit megbeszéltetek, de azért el kell mondani újra és újra.
2008. febr. 18. 14:10
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
Kegyetlenül hangzik,de ugy a legkönnyebb ha teljesen elveszed tőle. 2 napig nyafizik aztán elfelejti.
2008. febr. 18. 14:36
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Én is ennyi idősen szoktattam le a fiamat, nagyon nehéz volt. (imádta őket, még beszélt is hozzájuk) Először megegyeztünk, hogy éjszaka nem ( egy két napig hisztizett csak), azután megbeszéltük, hogy csak fogja, míg elalszik du. vagy este, azután pedig rávettem, hogy csak bújjon oda hozzám. Lassan ment, de sikerült.
2008. febr. 18. 15:00
 5/8 anonim ***** válasza:
18%
Ez azért nem olyan egyszerű, hogy "2 napig nyafizik" és kész. Én két és fél évig szoptattam, a kislányom most volt 5 éves és mai napig emlegeti. Sokszor el kellett neki mondani, de iszonyú volt, hang nélkül sírt, mint egy felnőtt, főleg elalvásnál volt rossz. Én megengedtem neki, hogy fogja olyankor a cicit, hozzábújjon, de nem szopizzon, aztán ez is elmaradt egy hét után. Türelem kell, a gyerek nem felnőtt, neki több idő kell ehhez.
2008. febr. 18. 15:19
 6/8 anonim ***** válasza:
48%

A szoptatási szakértők szerint csak akkor kell leszoktatni, ha valami komoly okod van rá. Különben ki kell várni, hogy magától abbahagyja. Mert abbahagyja. Ki előbb, ki később. Én irigyellek, szerettem volna ilyen sokáig (vagy még tovább) szoptatni.

Őt kérdezd:

[link]

2008. febr. 18. 20:20
 7/8 anonim ***** válasza:
79%
Talán pont ezért nem kellene ennyi ideig szoptatni. Most pl. arra gondolok, aki azt írta, hogy 2,5 évig szoptatott, és az 5 éves kislány még mindi emlegeti, meg hogy szenvedett. Hát akkor mire jó ez? Csak hogy szuper-anyának tűnjünk? Minket anno. fél- egy évig szoptattak, mégis egybe vagyunk, és nem volt ebből faxni.
2008. febr. 19. 14:09
 8/8 anonim ***** válasza:
38%

Miért akarod leszoktatni, ha az jó neki, ha azzal megnyugszik?

Örülj, hogy ilyen sokáig tudtad szoptatni.

2008. febr. 19. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!