Azt hiszem kevés a tejem. A védőnő nagyon szoptatás párti, így ki írja fel a tápszert?
Hajnalban van tejem, folyik a mellemből, akkor megeszik a babám 60 grammot, majd még reggel is van tejem, akkor 70grammot eszik 2 mellből.
Délelőtti szopizáskor 2 ciciből megeszik 30-40 grammot, de azt hiszem kevés neki, mert sír a cicin, rángatja a mellbimbómat, s ha megnyomom, már nem jön semmi egyikből sem, s nem tud elaludni, sír, nyűgös, estére megint van valamennyi, úgy 50gramm két mellből, de kevés neki, mert alig tudom elaltani, éhes.
Védőnő annyira szoptatás párti, hogy semmit ne adjunk a babának, se vizet , se tejet, s olyan nincs hogy kevés a tejem, fejjek, s ha majd azt elő kell venni azt is pohárból adjuk ne cumisüvegből, de már nem bírok a babámmal, mert egész nap ölben van, nem tudom egy percre sem letenni, s sajnálom mert éhes, enne ő, csak nem jön neki .
Beszélj a dokival, mondd el a problémádat, hogy éhezik a gyereked!
Esetleg ird össze mikor mennyit eszik a babád, hogy lássa, odafigyelsz és méred mindig a babád. Ne add fel. Ha az ösztöneid azt súgják, akár másik dokihoz is átmehetsz. A védőnővel ne foglalkozz. Az én védőnőm is elvileg szoptatáspárti, de ahogy betöltötte az 1 évet, 2 htente mikor jön hallgatom hogy tavasszal el kell választani. Eddig meg körbenyalt feszt hogy milyen jó hogy ilyen sokáig szoptatok...szóval mondank ők mindent, le se sz.rd. :-)))) Kitartást és elszántságot neked!
3 hetes a babám, és sajnos én sem tudom mindig szoptatni, illetve kevés tej jön. A gyógyszertárban elmondtuk mi a problémánk és a Mildibé 1-et ajánlották. Igaz így egy kicsit drágább. Később beszéltünk a doktornővel, azt mondta jó választás, pontosan le van írva a dobozon az adagolás.
Most minden evéskor előbb mellre teszem, hogy valamennyi anyatejet egyen, és ha kevés csak akkor adok tápszert.
Két hetesen az én babám akkor aludt elégedetten, ha 60-80 ml-t evett. De ez változó.
Jó babázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!