Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek, ha a babám elalszi...

Mit tegyek, ha a babám elalszik szopi közben, és emiatt nem eszik eleget, ami miatt nem tud aludni sem rendesen?

Figyelt kérdés
Keltegetem, de nem kel fel, amint cicire rakom elalszik.
2011. máj. 18. 19:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Fiam 440 grammal született az elejétő fogva 4 óránként evett.
2011. máj. 19. 14:16
 12/14 anonim ***** válasza:

előző

4400 GRAMM

2011. máj. 19. 14:16
 13/14 anonim ***** válasza:
A fuluk mogott van egy pont amit ha simogatsz akkor altalaban nyelnek is es nem csak cumiznak. Az en babam besargult es nagyon nehez volt ebrentartani hogy egyen, tudom milyen. A szuleszno masszirozta a hatat mikozben en preseltem a tejcit a szajaba. Meg neha kihuztam a szajabol es arra kipattantak a szemei.
2011. máj. 19. 16:40
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akinek 4400- al született a babája, attól kérdezném, hogy működött végig a 4 ránként evés?Mit tapasztaltál, számíitott valamit, hogy nagyobb súllyal született mint az átlag?

2011. máj. 23. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!