Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Velem van a baj? Vagy van meg...

Velem van a baj? Vagy van meg valaki igy? Nem elvezem a szoptatast abszolut!

Figyelt kérdés
Nagyon elkesirt, hogy nem elvezem szoptatni 3 hetes babamat, pedig van tejem es szopik is rendesen. Pedig alig vartam mar, elso fiamat nem tudtam szoptatni, nem fogadta el a cicit egyaltalan es most ugy orultem, hogy tudok szoptatni, de kinnak erzem es nagyon bant. Nagyon azon vagyok hogy atterek a tapszerre. Elitelendo vagyok ezert??
2011. máj. 18. 16:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Miért nem élvezed? Kellemetlen? Egyik ismerősömnek a babája foggal született, és neki elég kellemetlen volt, amikor harapgálta a kicsi és azért tért át a tápszerre.
2011. máj. 18. 17:05
 2/19 anonim ***** válasza:
A folytatást lefelejtettem, szóval ha kellemetlen neked a szoptatás, akkor azt szerintem a kicsi is érzi, és úgy neki se lesz olyan meghitt és ő se fog szívesen szopizni. Szóval inkább akkor tápszer legyen, mint hogy mindketten szorongjatok a szoptatás miatt.
2011. máj. 18. 17:07
 3/19 Maxima ***** válasza:
En nem itellek el az miatt hogy nem elvezed a szoptatast.De...ha van tejcsid es ugy dontesz hogy nem akarod szoptatni tovabb akkor inkabb fejd le es add oda neki cumisuvegbol. Nem vagyok tapszer ellenes, en is azt adom potlasnak a 7 hetes babamnak, de az anyatejjel sok ellenanyagot tudsz adni a babanak es vitamint.Tapszerhez inkabb akkor nyulj ha mar nem eleg neki a tejed.
2011. máj. 18. 17:09
 4/19 anonim ***** válasza:

én imádom a lányom, de a szoptatást az első perctől kezdve utáltam, nyűg volt, császár után egy hétig be sem indult a tej, kényelmetlen volt, rühelltem a fejést(nagyon!), nem éreztem jól magam, nem éreztem nőnek magam, csak egy tejcsárdának, aki azért van, hogy valakinek a tápláléka legyen. ennek ellenére majd egy évig szoptattam (tápszeres kiegészítés mellett, mert a kezdetektől nem volt elég), mert ezeknek a büdös kölköknek sajna ez a legjobb, ami adható:)

ha nagyon utálod, azt javaslom, fejd le (azt is utálni fogod:) ) és azt add oda, mert szüksége van rá.

2011. máj. 18. 17:54
 5/19 anonim ***** válasza:

Tápis lett a babám 6 hetesen, elapadt a tejem. Nagyon sok nyűgöm van a tápszerrel, egyik sem igazán jó, azóta csak gond van a kakival. Nem ítélnék el senkit, nekem is nyűg volt, utáltam szoptatni, de most inkább azt csinálnám, mint ezt a sok tápis gondot.

gondold meg a fejést, beruháznék a helyedben egy jobb fajtára.

2011. máj. 18. 18:24
 6/19 anonim ***** válasza:
Az egyik barátnőm volt ilyen, mint te. Ő lefejve, cumisüvegből adta a babájának, bő egy évig kapott a babája így anyatejet.
2011. máj. 18. 18:33
 7/19 anonim ***** válasza:

Én legalább 2-3 hétig sírni tudtam volna a fájdalomtól, szinte egész nap ezzel telt.a pokolba kívántam volna az egészet.

Aztán ahogy rendeződött a dolog, beindult a tejem, megedződtem, a babám is egyre ügyesebb lett és egyre hamarabb végzett, egyre optimistább lettem, és hamarosan hálát adtam az éégnek azért, hogy sikerül szoptatni.

Ez egészen 5 hónapos koráig ment, mert akkor kiderült hogy babát várok, és csökkentenem kellett a szoptatások számát.

most 7 hónapos, 2szer szopizik, a többi tápszer, amitől szintén égnek állt a hajam az elején (nem örültem, tovább terveztem a szoptatást, meg a sok pepecselés is fárastó volt), de ebbe is belejöttünk.

Szerintem fel a fejjel; az első néhány hét tényleg nem egy leányálom

2011. máj. 18. 19:23
 8/19 anonim ***** válasza:
bocs, a vége lemaradt; bele kell jönni, az én sztorim is ezt mutatja.
2011. máj. 18. 19:24
 9/19 anonim ***** válasza:
Ha a szoptatás fizikailag kín,az hamarosan el fog múlni,amiatt ne aggódj. Én is sokat szenvedtem az elején, igaz nekem nem is volt soha elég tejem, de az első 4 hetet végigbőgtem, annyira fájt. Utána elmúlt a fájdalom, de sajnos csak 4 hónapos koráig szopott a fiam.
2011. máj. 18. 19:47
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Na most le fognak pontozni,de utáltam szoptatni!!!!!Egyszerüen semmit nem találtam benne,amiket itt leírnak,pedig volt tejem és ügyes volt a babám is,de egyszerűen nem szerettem.7 hónapig szoptattam aztán szépen leválasztottam.De szerintem Ő is érzete ezt,mert egyáltalán nem volt nagy "cicista".
2011. máj. 18. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!