Szedhetek háromszor kettő tabletta moremilket ha nem vált be a napi négyszer egy?
Figyelt kérdés
Bár nyolcvan kiló alatt vagyok - 71 - ha lehet mégis megpróbálnám. Mert ez az utolsó reménységem, hogy ne apadjon tovább a tejem. Most már ott tartok hogy két ciciből összesen negyven milike van csak. :( Én már mindent megpróbáltam...:(2009. márc. 12. 11:29
1/4 anonim válasza:
Mennyi idős a babád?
Én is kipróbáltam mindent, nekem közbe kell pótlást is adnom (3 hónapos a babám). Én is szedtem 3x2-t, most azt abbahagytam, elég hamar elfogy így, kicsit húzós az ára. Most a Ricinus Communis 5CH és az Urtica Urens 5CH homeopátiás golyókat szedem. Nem akarom elkiabálni, de már 3 napja nem kellett pótlás a kicsimnek, eddig meg napi egyszer-kétszer biztosan.
2/4 A kérdező kommentje:
én már próbáltam azokat is. Bár a homeos bogyóból csak napi egyszer ötöt szedtem és csak pár napig. A háromszor kettő neked bevált?
2009. márc. 12. 11:38
3/4 anonim válasza:
Mármint a More Milk-ből 3x2? Hát használt valamit, főleg éjjel lett több tejcsim tőle, nappal akkor is kellett pótlás. Igazából annyira nem voltam elájulva tőle, mint ahogyan azt sokan írták. Viszont én ezekből a homeós golyókból 3x5-öt szedek mindkettőből és ahogy telnek a napok fokozatosan kevesebbet.
4/4 A kérdező kommentje:
Érdekes. Nekem is csak éjszaka meg hajnalban van tőle tejem. :( Hmm. Valaki másnak hasonló tapasztalata?
2009. márc. 12. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!