Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Honnan vehető észre ha esetleg...

Honnan vehető észre ha esetleg csökken a tej mennyisége?

Figyelt kérdés
Sosem volt bedurranva a mellem, kivétel mikor beindult a tejtermelés. Aztán általában, ha eszik a babám megnyomkodom, h folyik-e belőle vmi, mert számomra olyan érzés, mintha nem lenne benne semmi, pedig jön tej.
2011. máj. 14. 10:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Én csak hallottam, olyantól akiknek már kevesebb van. Ők azt mondták, onnan lehet tudni, hogy kevesebb a tej, hogy szopizna még, de már nincs a melledben.

Amúgy nekem sincs meg már sokszor az a feszülő/bedurranós érzés, de miután cicizik a lányom, még tudok fejni. Szóval a kettő nem függ össze.

2011. máj. 14. 11:18
 2/3 anonim ***** válasza:
és még valami :) Nekem is van ilyen, hogy azt érzem, most már tuti nincs benne. Aztán ráteszem a lányom cuppant egyet-kettőt és elkezd ömleni :)
2011. máj. 14. 11:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Bedurranós érzésem már nekem sincs, de a lányom még jókat cicizik, megnyomom, jön a tej. Van, amikor már kevesebb, akkor sír és rángatja a cicit.Estére általában nem elég neki az, ami a cicikben van, akkor leszáll a ciciről, és el kezd sírni és cuppog a cumijával, vagy a nyakamat szopja. :D

Akkor adok neki egy kis vizet. Ha mohón szopja, kap még tápszert, mert éhes maradt.

2011. máj. 14. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!