A Medela márkájú tejtároló zacskó többször is felhasználható, steríllizálható?
Avent tejtároló dobozom van, de már mindben van anyatej a fagyasztóban, kb. 11 db van, s mivel egyszerre keveset tudtam lefejni, így arra gondoltam, hogy veszek medela tejtároló zacskót, mert anno itt olvastam, hogy egy kismama a fagyasztóból kivette az anyatejet, s átütögette ebbe a zacsiba. De eladó nem tanácsolta, fertőzés veszélyre hívatkozva. S szerinte u.annyi helyet foglal, mint az avent tejtároló doboza. Nektek mik a tapasztalataitok? Annyit elfelejtettünk megkérdezni, ha mégis mellette döntenénk, akkor fel lehet e többször használni. Ja, s még az volt a válasza, hogy a fiúnk már nagyobbacska, s az aventesben főzelékeket is tudnánk tárolni a számára.
Nekem tulajdonképpen a helyhiány miatt kellett volna a medela, mer arra gondoltam, az kisebb helyet foglal a fagyóban.
Akiknek van ilyen, esetleg mindkettő, azok válaszát várom.
nekem Medela zacsim van,már a felét beraktam a mélyhűtőbe tejcsivel,de a dobozára is rá van írva,hogy csak 1x használatos!
Én nem próbálkoznék vele.Pont ezen az oldalon olvastam,hogy már 1000Ftért lehet kapni tescos zacsit,az is steril!Vettem volna olyat ha előbb hallok róla.
A Medela zacskó egyszer használható.
Ez a zacskó többrétegű oxigénzáró fóliából készült, ellentétben a Tesco gazdaságos zacskóval, amelyik egy rétegű polietilén és átengedi az oxigént.
A Medela zacskóban nem oxidálódik az anyatej, tehát jobban megőrzi értékes tápanyagait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!