ez egy baromság, mint ahogy a kommentelők is megírták! nem a szoptatáson múlik az anyaság, a jó anyaság, ha egyáltalán ilyan sztereotípiákat lehet használni.
amúgy a mostani poronty nem a régi, szabadszájú, közvetlen poronty, az év elején az egész szerkesztőgárda és a 100-200 állandó kommentelő a több ezer olvasóval átköltözött a [link] címre.
első
még annyit hozzátennék, hogy én ugyan szoptattam, de a bababarát kórházban iszonyúan kicsináltak emiatt mindkettőnket, császáros voltam, nem indult meg a tej, és hiába ordított a gyerek 2 napig az éhségtől, én meg már a tehetetlenségtől, nem adtak neki semmi kaját, kijelentették hogy csak és kizárólag szoptatni lehet, ha nincs tej, akkor is!
szerintem is ez egy hülyeség..
elsó gyerekemet nem tudtam szoptatni csak 3 és fél hónapig,másodikat 15 hónapig szoptattam..mindkettőt imádom nem betegesek..semmi összefüggés nincs..
Bababarát!!Gratulálok a kórháznak.
A cikk egy baromság.Mert aki nem tud szoptatni vagy nem szoptathat,attól még lehet jó anya.
Csajok! elolvastátok a cikket is vagy csak a címet? mert úgy reagáltok, mintha csak a címet olvastátok volna el
épp ez van benne, hogy nem kell elítélni az anyákat azért mert nem szoptatnak
Ez mellett nem tudok elmenni!Egy BABABARÁT kórház ha valaki nem tud szoptatni mert nem indul meg a tej akkor éhezteti????
22:36-os!Abszolút nem adtak neki semmit???
Köszönöm a linket, nekem nagyon tanulságos volt!
Egyes dolgokkal egyetértek, másokkal nem, harmadik része meg felháborít. A negyedik pedig, hogy egy csomó kérdés merült fel bennem, amire nincs a cikkben válasz.
Hosszan tudnám csak leírni, úgyhogy nem untatnék ezzel senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!