Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a cikkről?

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 4. 22:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
én egyetértek vele, ezzel különösen: "fontosnak tartja, hogy az anya ezzel kapcsolatos döntésében közreműködő szakemberek - elsősorban a gyermekorvosok és védőnők - a jelenlegi gyakorlat, vagyis a szoptatás mindenáron való erőltetése helyett reális képet fessenek az előnyökről és hátrányokról, melynek során lehetőleg mellőzzék az elítélő morális felhangokat."
2011. máj. 4. 22:33
 2/19 anonim ***** válasza:
50%

ez egy baromság, mint ahogy a kommentelők is megírták! nem a szoptatáson múlik az anyaság, a jó anyaság, ha egyáltalán ilyan sztereotípiákat lehet használni.

amúgy a mostani poronty nem a régi, szabadszájú, közvetlen poronty, az év elején az egész szerkesztőgárda és a 100-200 állandó kommentelő a több ezer olvasóval átköltözött a [link] címre.

2011. máj. 4. 22:35
 3/19 anonim ***** válasza:

első

még annyit hozzátennék, hogy én ugyan szoptattam, de a bababarát kórházban iszonyúan kicsináltak emiatt mindkettőnket, császáros voltam, nem indult meg a tej, és hiába ordított a gyerek 2 napig az éhségtől, én meg már a tehetetlenségtől, nem adtak neki semmi kaját, kijelentették hogy csak és kizárólag szoptatni lehet, ha nincs tej, akkor is!

2011. máj. 4. 22:36
 4/19 anonim ***** válasza:

szerintem is ez egy hülyeség..

elsó gyerekemet nem tudtam szoptatni csak 3 és fél hónapig,másodikat 15 hónapig szoptattam..mindkettőt imádom nem betegesek..semmi összefüggés nincs..

2011. máj. 4. 22:40
 5/19 anonim ***** válasza:

Bababarát!!Gratulálok a kórháznak.

A cikk egy baromság.Mert aki nem tud szoptatni vagy nem szoptathat,attól még lehet jó anya.

2011. máj. 4. 22:41
 6/19 anonim ***** válasza:

Csajok! elolvastátok a cikket is vagy csak a címet? mert úgy reagáltok, mintha csak a címet olvastátok volna el

épp ez van benne, hogy nem kell elítélni az anyákat azért mert nem szoptatnak

2011. máj. 4. 23:03
 7/19 anonim ***** válasza:
szerintem elolvastuk ( én konkrétan akkor, amikor megjelent és hozzá is szóltam még akkor), és a feltételezésre reagáltunk. (2. voltam)
2011. máj. 4. 23:15
 8/19 anonim ***** válasza:
ez azert meredek kijelentes es igy ebben a formaban nem igaz...az viszont biztos hogy igazabol orvosilag csak a nok 3 szazaleka nem tud szoptatni a tobbi vagy nem akar vagy benazik vagy stresszel es ezt meg meg is magyarazza kulombozo buta dolgokkal (jaj en csaszarral szultem duma holott ennek semmi koze a tejhez...) A szoptatas koruli problemak sem azert szuletnek mert valaki rossz anya hanem tobbnyire a butasag vagy a tudatlansag okozza (tisztelet a kivetel) ez egy oszton es velemenyem szerint ha valaki nem tud szoptatni azzal gyakorlatilag "megeroszakolja" a sajat osztoneit viszont egy pillanatig sem gondolnam hogy ettol rossz anya!!!
2011. máj. 5. 08:26
 9/19 anonim ***** válasza:

Ez mellett nem tudok elmenni!Egy BABABARÁT kórház ha valaki nem tud szoptatni mert nem indul meg a tej akkor éhezteti????

22:36-os!Abszolút nem adtak neki semmit???

2011. máj. 5. 14:38
 10/19 xStefix ***** válasza:

Köszönöm a linket, nekem nagyon tanulságos volt!

Egyes dolgokkal egyetértek, másokkal nem, harmadik része meg felháborít. A negyedik pedig, hogy egy csomó kérdés merült fel bennem, amire nincs a cikkben válasz.

Hosszan tudnám csak leírni, úgyhogy nem untatnék ezzel senkit.

2011. máj. 5. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!