Akinek a Gripe Water használt, hogyan adja?
Figyelt kérdés
Érdekel, hogy hányszor egy nap, milyen mennyiségben, lefejt tejjel vagy simán kiskanálból, szoptatás előtt-után... stb.2011. máj. 3. 13:30
1/4 anonim válasza:
1,5-3 ml-t adok egyszerre, újabban csak este a 6 és a 9 órási etetésnél. Kajcsi után adom, tápszeres, így ha megkajált, cumisüvegből. Nem mondom, hogy csodásan van tőle a fiam, de jobban, mint előtte.
7 hetes fiú anyukája
2/4 anonim válasza:
Délutáni, esti evések után adok neki 1 kiskanállal, kb 4-5 ml-t. Nem keverem semmibe, szereti az ízét, kóstold meg te is, szerintem is finom. :)
Nekünk használt, 1 héttel az első kanál után már nem volt hasfájás.
3/4 A kérdező kommentje:
Székrekedésre is jó lehet? Mi a véleményetek?
2011. máj. 3. 20:35
4/4 anonim válasza:
Első vagyok. Nem sajnos. Én is adom ezt hasfájásra, és laevolacot most kezdtem székrekedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!