Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szed valaki probiotikumot?...

Szed valaki probiotikumot? Milyet?

Figyelt kérdés

"A probiotikumok hasfájást megelőző és a csecsemőkori ekcéma kialakulását gátló szerepe bizonyított. Az anyuka által szedett probiotikumok hatására az anyatejben mérhető IgA immunglobulin szintje is megemelkedik, ami fertőzések és élelmiszerallergia elleni védelmet nyújt az újszülöttnek."

[link]

2011. máj. 1. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Szedek.Foreverest.

6 féle hasznos baktérium van benne.

2011. máj. 1. 22:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Milyen célzattal?
2011. máj. 1. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Protexint szedek az emésztésemre, ha épp úgy ítélem meg, hogy jól jönne a hasamnak, mert használni szokott egy-egy stresszesebb idôszakban - 1-2 hétig, kb. kéthavonta szedtem. A gasztroenterológus szakorvos ajánlotta.

Még terhesen olvastam, hogy a babának is jó, gondoltam, ez dupla haszon. Most 9 hós lesz, 6 hónapig csak anyatejes. Viszont lett ekcémája a lábán. Úgy 2 hónapig, de egy hónapja már úgy néz ki, elmúlt az Exxema Repair krémtôl (nagyon fehér gyerek és nekem is van picit). Viszont hasfájós sose volt és eddig beteg se. Úgyhogy passz :)

2011. máj. 2. 03:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez érdekes, mert a kisfiam is rettenetesen fehér bőrű. Neki az arcán lett ekcéma. Ezért javasolta egy allergológus a probiotikum szedését.
2011. máj. 2. 08:15
 5/5 A kérdező kommentje:

És nekem is van picit. :-)

Egyik ujjam időnként csupán.

2011. máj. 2. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!