Le lehet állni a szoptatással pár nap alatt?
Az én drágám 1 évesen dönött úgy, egyik napról a másikra, hogy ő neki bizony egy kis cicizés se kell.
Előtte egy nappal reggel és este cicizett még.
Mivel egyik napról a másikra alakult így, ezért hiába próbáltam bármit ki, más helyzet, sötét-világos, még bimbóvédőt is, sehogy se kellett neki, ezért tápszert adtam reggelire meg estére is.
Szépen fogta a kis kezében az üveget.
Én meg fejtem még 1 hétig, mert féltem h a hirtelen leállás miatt bedurran, de sokat nem tudtam már naponta kifejni. Aztán 1 hét után nem erőlködtem tovább (bár nagyon megsirattam a dolgot:)))
És mi maradtunk annál, hogy a szopipárnára fekszik alvás előtt és ugyanúgy tartom mint amikor szopizott, így megvan az esti összebújás is.
Én így csináltam:)
első vagyok, utolsónak írom,
ha nemcsak feszül, hanem rendesen fáj akkor,
melegvizes zuhany és fejni, mert a gyulladt részből ki kell jönnie, ha csak egy részét fejed ki akkor ami benne marad még nagyobb gyulladást okoz,
nem szabad 15 percnél rovább fejni mert beödémásodhat, fejés után pedig hideg borogatás jót tesz és ráadásul apasztó hatása is van, ha 1 nap alatt nem enyhül, akkor menj dokihoz és felr rá antibotikumot és elmúlik
köszönöm lányok..
örülök,h mást is bekapcsoltam a beszélgetésbe.nem gond a pár csepp,csak a bedurranástól félek én is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!