Normális, hogy 8 hós babám egy nap megeszik egy bébiételt (2 részletben ebédre és vacsira), és ezen kívül csak szopik?
Én lennék az első hozzászóló, de sajna nem emlékszem már pontosan az időpontokra. Már régen volt. Most már 2 éves. Még alváshoz kér cicit, de már csak ennyi. Fiú, és nagyon ragaszkodik a cicihez. Én is 1 éves korig akartam szoptatni, de aztán így alakult. Nem erőltettem az elválasztást.
A hozzátáplálással is úgy voltam, hogy amíg szopizik, addig nagy baj nincsen, megkap mindent, ami kell neki. Kiegészítgettem sokáig gyümölccsel, kiváltottam vele 2 étkezést kb., amikor belehúztunk más kajákba is, főzelékekbe, pürékbe. Nem rohantam vele, az tény. Sajnos már nem tudom, mennyi idős volt. Tejet, tejterméket egyéves korától kapott csak, epret, málnát meg 2 éves kortól.
Sose az számítson neked, hogy a környezetedben mit látsz, vagy hogy ki mit mond. A te gyereked a tiéd és neki megvan a saját kis előre kódolt fejlődési görbéje - neked csak az a dolgod, hogy ezt támogasd. Nem az, hogy összeméregesd más görbékkel, amik úgyse olyanok.
Arról nem beszélve, hogy minden anyuka túloz, amikor a saját gyereke képességeiről, fejlődéséről beszél, nemde? Az ilyen szuperlatívuszok miatt meg pláne nem kell aggódni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!