Létezik az hogy amikor megjön a mensim csökken a tejelválsaztás?
Arra lennék kíváncsi hogy létezik-e hogy amikor megjön kevesebb a tejem?Nem tudom éhes-e a babám,mert elég nyűgös ilyenkor.Igaz miután szopik és megnyomom a cicim mindig jön belőle.Igaz már 25 hetesek vagyunk,és többet eszik...De éjjel is nem egyszer felkel,és eszik,bár vissza alszik rajta.Lehet ezért kel fel többször,és nem azért mert éhes?
Amikor szopik a másikból is elindul.
Szerintetek így jó?Első baba,és nem tudom hogy így fél év után igy kell-e működnie.Jó-e így?
Kérlek írjátok le a tapasztalaitokat!
A mesi is bekavarhat, igen.
De ezen kívül még a 6 hónapos növekedési ugrásnál is lehetnek ilyen tünetek.
Vagy az idegrendszeri fejlődés miatt: új mozgásformák elindulása, külvilág iránti fokozott érdeklődés stb.
Illetve a fogzás is okozhat némi káoszt, ha épp.
Nekem is kevesebb, és más ízű, mikor megjön...olyankor nem nagyon akarja a babám meginni a tejemet. (fejve kapja)
Amúgy az, hogy utána még jön, normális, uis a cici egyfolytában termel, főleg ha a baba rajta van. Tehát olyat nagyon ne várj, hogy szopik, és semmi nem jön belőle...
Nekem kicsit furi, hogy még mindig beindul a tejleadó- reflexed, nekem 1-2 hó után sajnos leállt. Szerintem az nagyon jó, hogy Neked még működik..:-))
Kedves Stefi!
Gratulálok a tejleadókádhoz! :-)))
Igen, bizsergés még nekem is van, csak már nem folyik a másik ciciből. Sajnos amúgy apadok...:-( Hiába a több pihi, tea, alk.m.sör, no idegeskedés, napi 8 fejés...nagyon lassan, de fokozatosan apad...De végülis azért boldog vagyok, mert 8 hónapig tejet adhattam a babámnak, és még talán további pár hónapig sikerül...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!