Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kislányomat nem tudom egész...

Kislányomat nem tudom egész nap felébreszteni, így nem szopizik annyit, amennyit szokott. Baj lesz? Ma valahogyan aluszpékonyabb

Figyelt kérdés

Nem fog így lefogyni? Délutáni szopinál sem ébredt még fel és lassan négy óra is eltelik két szopi között.

7 hetes

2011. ápr. 18. 17:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, igen, a délutáni alvásról volt szó.
2011. ápr. 19. 17:26
 12/15 xStefix ***** válasza:
Hagyd nyugodtan, amíg fel nem ébred. Lehet, hogy nem sokkal azután fog jelentkezni, mikor épp mennél már hozzá.. Akkor viszont készülj, hogy a cici azonnal kéznél legyen, mert nagggyon hamisak tudnak lenni ekkora alvás után. ;)
2011. ápr. 19. 18:26
 13/15 anonim ***** válasza:
7 hetes gyerek mitől sárgulna már be, na ne izéljetek már! Lehet, hogy front, vagy beteg lesz, de szerintem ne ébresztgesd.
2011. ápr. 20. 22:55
 14/15 A kérdező kommentje:
mégegyszer köszönöm, ha melegfront van, akkor szinte egész nap aludni tudna a kislányom. :)
2011. ápr. 22. 08:13
 15/15 xStefix ***** válasza:
Miért, te nem, Kérdező? ;) :D
2011. ápr. 22. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!