5 napos a babucim és nagyon keveset eszik, ill. elalszik szoptatás közben. Hogyan tudnám felébreszteni ill. arra, hogy többet egyen?
Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 15:02
1/6 anonim válasza:
Ne ébreszd fel! Majd ha éhes lesz úgyis szól. Inkább tedd többet cicire. Igény szerint. De ha mégis úgy érzed hogy nagyon kevesett evett és elaludt, cirógasd, simogasd, én a fülét is szoktam huzogatni, talpát picit csikizni.
2/6 anonim válasza:
Én akárhogy ébresztgettem nek kellt fel, pedig még a kis pájeszát is huztam szegénykémnek. Ha majd éhes akkor úgy is kéri a cicit, ne aggódj.
3/6 anonim válasza:
Bizony ilyen piciként, ha bealszik, akkor nem könnyű felébreszteni, sokszor nem is lehet. Ébresztgetésnek ezeket lehet tenni: álla alatt simogatni (ez állítólag kiváltja a szopási reflexet), a fülét birizgálni, a talpát masszírozgatni, valamint amit kitapasztalsz, tudod, minden baba más... az enyém ilyen kicsin sokszor olyan mélyen aludt, hogy még arra sem ébredt fel, ha vizes pelenkával törölgettem az arcát.
Ő dönti el mikor alszik, mikor eszik :-)
Miből gondolod, hogy keveset eszik? Nem gyarapszik kellőképpen, vagy kevés a pisis pelus?
4/6 anonim válasza:
A pályeszét szokták megrántani!Először nekem is durvának tűnt,de próbáld ki magadon...egyáltalán nem fáj!Persze baba erősségűen húzzák,nem úgy,hogy leszakadjon a feje!
5/6 A kérdező kommentje:
3.válaszolónak!
Abból gondolom,hogy keveset eszik,hogy rövid ideig van cicin.kb.10-15perc.akkor is van,hogy noszogatni kell közben,hogy szívjon és ne csak tartsa a szájában.
2009. júl. 26. 14:09
6/6 anonim válasza:
Szia, 3. vagyok ismét. Ez még önmagában nem ok az aggodalomra. Ha gyarapszik, és megvan a napi 6 pisis pelus, és nem rossz a hangulata, azt mondják, akkor nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!