Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem értem, miért csinálja ezt...

Nem értem, miért csinálja ezt a kisbabám?

Figyelt kérdés
újabban ha már nem akar tovább szopizni - mondjuk büfi után -, akkor összeszorítja az ínyével a mellbimbóm és még csavar is rajta egyet!? 4 hónapos. Tapasztalt már valaki hasonlót?
2011. ápr. 18. 11:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Az enyém 8,5 hónapos, mikor már nem kell neki több tejci, elkezdi rágcsálni a cicim. Játszik. Ha még "furcsa" arcokat is vágsz hozzá, külön tetszik neki, és kiröhög:D, és persze tovább csinálja:D
2011. ápr. 18. 11:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez szerintem "normális". :) Az enyém is csinálta. A durva majd az lesz, ha már lesz foga is. ;)
2011. ápr. 18. 11:49
 3/6 A kérdező kommentje:
nagyon "kedves szokás" :D
2011. ápr. 18. 11:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Játszik! Ha van lelki erőd, akkor ne "ellökd" magadtól, hanem húzzd magadhoz, mert akkor nem kap levegőt, és elengedi a cicit! Ne ijedj meg, 2-3 másodperc az egész, nem fog megfulladni! A gyerekorvosom tanácsolta nekem és bevált nálunk! Ha hagyod, hogy csinálja, akkor ha foga lesz akkor le fogd magad hozzni a csillagokat az égről a fájdalomtól!
2011. ápr. 18. 15:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi is 4 hónaposak vagyunk, és ugyan ezt csinálja az enyém is! Nálunk még az is jött, hogy alig eszik, 30-40 ml-t szív 3 óránként úgy, hogy 5 napja 195-200 ml volt 1 szopás! Na erre varrjunk gombot! A kedve jó, nevet, játszik, és sokat kakil!
2011. ápr. 18. 16:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Az enyém is jóval kevesebbet eszik 1 alkalommal, mint régen, de 2 óránként van szopi (mióta meg kellett szaporítani a tejem mennyiségét, gyakoribb a szopik száma). Ő is sokat kakil, pisil és vidám !
2011. ápr. 18. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!