Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen mellszívót vegyek?...

Milyen mellszívót vegyek? Kézit vagy gépit? Milyen márkájú a legjobb?

Figyelt kérdés
2008. febr. 11. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi egy teljesen márkátlan kézi mellszívót vettünk 4990 forintért és teljesen (nagyon)jó szolgálatott tett.Szerintem felesleges drágát venni,inkább vegyél mást a babának.Jó babázást,üdv:egy boldog anyuka
2008. febr. 11. 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi először Avent márkájú kézi mellszívót vettünk, ez egész addig jó volt, amíg be nem gyulladt a cicim, mert utána nem akarta kiszívni belőle a tejet. Aztán a nődokim ajánlotta a gépi mellszívót. Másnap béreltünk egy Medela gyártmányút. Tényleg nagyon jó, sity-suty kiszívja a tejet, nagyon hatásos. Meg vagyok vele elégedve.

2008. febr. 12. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi béreltünk egy Medela mellszívót,az tényleg jó. De volt egy Avent kézi is ha mentünk valahova azt vittem, nekem az is bevált.

Szerintem bérelni csak akkor éri meg ha nem tudsz szoptatni (én sajna végig fejtem neki,mert nem tudott szopizni), ha csak néha a felesleget akarod lefejni akkor elég a kézi.

Viszont volt egy Bibi gépi azt nem ajánlom,mert folyamatosan szívja és ez kellemetlen a Medela meg úgy csinálja mint a baba.

2008. febr. 12. 13:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a medelára szavazok.Mindkét babámnál ezt használtam.Olcso,és nagyon jó.(A kézi változarol beszélek)
2008. febr. 21. 18:09
 5/5 anonim ***** válasza:

haliho! A választ nehéz előre, szülés előtt megmondani, az a babádtól is függ majd! Ha szopizik a baba, és csak maradékot kell fejni, vagy egyszer-kétszer vésztartalékot mert másra bízod a gyermeket, elég a kézi. Kéziből csakis AVENT (ezt egykézzel is lehet használni, én pl, bal vállamon büfiztettem, jobbkézzel fejtem a maradékot). 12-15 perc alatt 120-280 ml-t le tudott fejni. Medelából az egyszerű kézit barátnőmnél láttam, extra béna, nem tudsz erőt kifejteni. És hülyeség hogy a medela kézit később elektromossá alakítod mert a motor megvásárlása annyi ft mint a komplett elektromos.

Ha mégis úgy alakul, hogy teljes menyiséget kell fejni, akkor Avent IQ uno és Medela Mini Electric is jó. Különbségek: Avent: picit drágább, de dizájnosabb, masszáspárna jó, szívás ritmusa választható, halk. Medela Mini Electric picit olcsóbb, szívás erőssége változtatható, halk. Ha végképp nehéz a döntés, pár hét bérléssel ki tudjátok próbálni, melyik válik be. Nagyobb készletet tartok, de telefonon érdemes rákérdezni, hogy van-e az adott készülékből. Ha a saját kézi avent vagy medela mellszívódat elektromossá szeretnéd alakítani, önállóan motor is bérelhető. Remélem, hasznos volt Julia :)

2010. okt. 9. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!