Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyit szopizik 8 napos babátok?

Mennyit szopizik 8 napos babátok?

Figyelt kérdés
Az én kicsi lányom 3 vagy 3,5 óránként kb. 70-80 grammot szopizik, előfordul, hogy többet, vagy egy kicsit kevesebbet. Ebből kb a fele anyatej, a többi tápszer sajnos, mert bár egyre több a tejem, még nem elegendő. Elég lehet neki?
2009. márc. 1. 20:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekünk 5 naposan mondta a doki hogy 80 kevés 120 sok. Mi 39. hétre születtünk 3,5 kg-al.

1 hós baba ancija

2009. márc. 1. 20:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem elég, habár ez nagyon babafüggő. Vegyél More Milket, ha áldoznál rá 6000 Ftot szedd a max adagot, nagyon gyorsan lesz tejcsi. Én a helyedben inkább másfél - 2 óránként szoptatnék és hagynám a tápszert a fenébe:-D

Akkor elég lenne a tejcsi, sőt sokkal több termelődne és 1-2 hét alatt beállna a 3 órás evészet. Ja és ha így csinálod ne fejj, mert akkor kevés lesz neki.

Sok sikert!

2009. márc. 1. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!