Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Csak én vagyok ilyen gyámoltal...

Csak én vagyok ilyen gyámoltalan tejapasztással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam nőgyógyásznál,mert 16 hónapos a kisfiam s el kell apasztani,mivel rengeteg tejem van 25 liter havonta.

Anyatejleadó vagyok már egy éve.Szülés óta persze még nem is jött meg.Felírta az orvos a bromocriptin reggel és este fél tablettát kell beszedni s 3-4 nap múlva viszont 2-szer 1 tablettát.

Én nagyon rosszakat olvastam erről a gyógyszerről,hogy mindenki milyen rosszul volt tőle.Sajnos más gyógyszer nem apasztja el a tejet azt mondta az orvosom.

Már a sírógörcs kerülget,mert már előre félek,hogy rosszul leszek,még be se vettem,de már azt érzem,hogy hánynom kell.

Voltak már más gyógyszertől is rosszulléteim,majndnem ájulás, s szerintem ezért félek ennyire.

2 dobozt írt fel az orvosom,s mondta,hogy csökkentsem a fejések számát és borogassak.Mennyi idő alatt apad el a tej?S mennyi szem gyógyszer van egy dobozba?

Írjatok már egy kis bátorítást is!Ne csak a rosszakat!

2011. ápr. 7. 08:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Az utolsótól kérdezném,hogy mennyi adaggal kezdted?S mikor emelted feljebb?

Reggel és este veszed be?

Te is 2 dobozzal kaptál?

Mikor érezted,hogy apad a tej?

2011. ápr. 7. 13:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Én egyből napi kettővel kezdtem. Én is féltem de abszolút túlélhető, dugul tőle az orrom, ennyi :) De már az is múlóban. Egyelőre egy dobozzal kaptam, de szerintem kell a következő is. Már egy hete szedem, lassan apad, nekem is nagyon sok tejem volt. Most ott tartok, hogy napi egy pici fejés elég. Még nem tudom mikor apad el teljesen, remélem hamarosan. Úgy tudom 10-14 nap.
2011. ápr. 7. 13:54
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat s a bíztatást!

Ez a tejmennyiség biztos az anyatejadásnak köszönhető.Ma le is mondtam!Holnap jönnek az utolsó adagért s befejeztem!!!!!

További szép napot s minden jót!

2011. ápr. 7. 14:00
 14/14 xStefix ***** válasza:
Én még annyit javasolnék, hogy beszélj erről egy szaktanácsadóval is, ha gondolod. Elvégre ők még jobban értenek ehhez a témához, mint egy nőgyógyász... Én felhívnék egyet szerintem.
2011. ápr. 7. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!