Csak én vagyok ilyen gyámoltalan tejapasztással kapcsolatban?
Tegnap voltam nőgyógyásznál,mert 16 hónapos a kisfiam s el kell apasztani,mivel rengeteg tejem van 25 liter havonta.
Anyatejleadó vagyok már egy éve.Szülés óta persze még nem is jött meg.Felírta az orvos a bromocriptin reggel és este fél tablettát kell beszedni s 3-4 nap múlva viszont 2-szer 1 tablettát.
Én nagyon rosszakat olvastam erről a gyógyszerről,hogy mindenki milyen rosszul volt tőle.Sajnos más gyógyszer nem apasztja el a tejet azt mondta az orvosom.
Már a sírógörcs kerülget,mert már előre félek,hogy rosszul leszek,még be se vettem,de már azt érzem,hogy hánynom kell.
Voltak már más gyógyszertől is rosszulléteim,majndnem ájulás, s szerintem ezért félek ennyire.
2 dobozt írt fel az orvosom,s mondta,hogy csökkentsem a fejések számát és borogassak.Mennyi idő alatt apad el a tej?S mennyi szem gyógyszer van egy dobozba?
Írjatok már egy kis bátorítást is!Ne csak a rosszakat!
Az utolsótól kérdezném,hogy mennyi adaggal kezdted?S mikor emelted feljebb?
Reggel és este veszed be?
Te is 2 dobozzal kaptál?
Mikor érezted,hogy apad a tej?
Köszönöm a válaszotokat s a bíztatást!
Ez a tejmennyiség biztos az anyatejadásnak köszönhető.Ma le is mondtam!Holnap jönnek az utolsó adagért s befejeztem!!!!!
További szép napot s minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!