Csak én vagyok ilyen gyámoltalan tejapasztással kapcsolatban?
Tegnap voltam nőgyógyásznál,mert 16 hónapos a kisfiam s el kell apasztani,mivel rengeteg tejem van 25 liter havonta.
Anyatejleadó vagyok már egy éve.Szülés óta persze még nem is jött meg.Felírta az orvos a bromocriptin reggel és este fél tablettát kell beszedni s 3-4 nap múlva viszont 2-szer 1 tablettát.
Én nagyon rosszakat olvastam erről a gyógyszerről,hogy mindenki milyen rosszul volt tőle.Sajnos más gyógyszer nem apasztja el a tejet azt mondta az orvosom.
Már a sírógörcs kerülget,mert már előre félek,hogy rosszul leszek,még be se vettem,de már azt érzem,hogy hánynom kell.
Voltak már más gyógyszertől is rosszulléteim,majndnem ájulás, s szerintem ezért félek ennyire.
2 dobozt írt fel az orvosom,s mondta,hogy csökkentsem a fejések számát és borogassak.Mennyi idő alatt apad el a tej?S mennyi szem gyógyszer van egy dobozba?
Írjatok már egy kis bátorítást is!Ne csak a rosszakat!
Ha már nem fogsz fejni éls nem adzs le tejet, akkor csökeni fog a mennyisége.
Annyi lesz, hogy még tudj szoptatni, feltéve, ha akarsz
Én tuti nem szednék be mindeféle xar "hormongyógyszert"
2 éve szoptatok
Az első válaszolótól kérdezném,hogy mennyi ideig szedted s milyen adagban?
Emelted idővel te is az adagot?
Kénytelen leszek elkezdeni,mert más választásom nincs!
Nem hízok meg tőle???
Nem ismerem a hormongyógyszereket,mert ilyen problémám még nem volt.
Még a második gyerekem előtt szedtem több hónapon át, de nem emlékszem mekkora adagban. Nem tördeltem az biztos, szóval valszeg 1x1 vagy 2x1 lehetett az adagom (ennek 4 éve, nem emlékszem pontosan).
Ez a "szar hormongyógyszer" nem káros, viszont az egyetlen igazán hatásos szer.
Az adagot meg azért kell növelned, hogy lassan szokj hozzá, ne legyenek mellékhatások.
16 hónapja csak fejek,mivel a kisfiam nem fogadta el a cicit.Így az elektromos mellszívó mellett döntöttem,de attól,meg úgy megindult s a mai napig ugyanannyi van,mint az elején,talán még több is.A mellbimbóm rettenetesen fáj.Szerintem a sok szívástól.S mondta az orvos,hogy még a mell is teljesen le fog nyúlni.
Azt akkor még műtétre is mehetek.Csak akkor ijedtem meg,mikor mondta,hogy hétvégén kezdjem el szedni,mikor a férjem is otthon van.
Ezért félek a mellékhatástól!
A homeopátiás bogyó azt mondta az orvos nekem semmit se ér!Biztosan a nagyfokú tejtermelés miatt.
Szombaton elkezdem szedni s akkor majd meglátom,hogy bírom!
Muszáj vagyok elkezdeni,mert most is iszonyatosan fáj a mellbimbóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!